ukradi ideju

5 sjajnih ideja za povoljno i cool uređenje dječje sobe

H&M Home
24.05.2021.
u 11:44

Rasvjeta, kako centralna tako i ambijentalna također treba biti kvalitetna i još važnije - pravilno postavljena, posebno ako imate školarca koji provodi vrijeme za radnim stolom

Uređenje sobe za prinovu ili dječje sobe mnogima je najveseliji, ali i najzahtjevniji dio pri opremnju doma. Najčešće je riječ o tome kako maksimalno iskoristiti prostor, a znamo da su danas dječje sobe u pravilu manje kvadrature.

Foto: H&M Home

Ovisno o dobi vašeg mališana krenite u smjeru uređenja. Ono na čemu de nikako ne bi smjelo štedjeti pri uređenju dječje sobe su madrac i rasvjeta. Neovisno o tome birate li madarc za krevetić ili krevet pobrinite se da bude dovoljno kvalitetan kako bi pružio maksimalnu potporu.

Foto: H&M Home

Rasvjeta, kako centralna tako i ambijentalna također treba biti kvalitetna i još važnije - pravilno postavljena, posebno ako imate školarca koji provodi vrijeme za radnim stolom.

Foto: H&M Home

Pri uređenju dječje sobe svakako vodite računa i o prostoru za pohranu, ali i o prostoru za igru. Najbolji izbor je, posebno za manju djecu pod koji je obložen mekim prekrivačima kako ne bi došlo do ozljeda.

Foto: H&M Home

Brend H&M Home ovih je dana predstavio novu kolekciju za uređenje dječjih soba kojoj su u fokusu prirodni materijali i sitni namještaj i rasvjeta. Delaji su višefukncionalni, u neutralnim tonovima s pokojim razigranim detaljem. Cijene kreću od 59 kuna naviše.

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije