OAZA

5 ideja kako pretvoriti kupaonicu u glavnu prostoriju vašeg doma

kupaonica kada
Shutterstock
27.05.2017.
u 08:05

Iako u njoj provodimo veliki dio svog dana, kupaonica često bude zapostavljena

Kada je upitnaju dizajn interijera i uređenje doma, najviše pažnje polažemo u prostorije koje se najčešće koriste, poput dnevnog boravka ili kuhinje. Bitno nam je kakav namještaj kombiniramo, koliko se ugodno osjećamo, da imamo gdje se družiti s obitelji i prijateljima. No, što je s kupaonicom? I u njoj provodimo veliki svjesni dio svog dana, a često je zapostavljena.

Dekorativne pločice

Dajte si vremena kkao biste izabrali idealne pločice za kupaonicu koje neće biti standardne, uniformne i već viđene u desecima drugih domova. Ostanite vjerni svom stilu i u kupaonici i posegnite za jedinstvenim uzorkom.

Foto: Life.Style

Ogledala

Neka ogledalo bude zanimljivog oblika ili vanserijskih dimenzija. Ono bi trebalo biti ključni vizualni element u prostoriji i govoriti samo za sebe.

Foto: Life.Style

Rasvjeta

"Rasvjeta je dragulj u vašem prostoru, stoga odaberite impresivna rasvjetna tijela koja su logičnih dimenzijau  odnosu na veličinu kupaonice", tvrde dizajnerice interijera Shannon Wollack i Brittany Zwickl iz studija Life.Style.

Foto: pixabay

Kada

Ako želite upečatljiv način uz pomoću kojeg možete transformirati svoju kupaonicu, umjesto ugradnje kade ili tuš-kabine kadu ostavite samostojećom. Osigurat ćete suvremen i šik izgled.

Foto: Shutterstock

Monokromno

Nemojte se bojati obojiti zidove u crnu boju. Manjak svjetlosti možete kompenzirati korištenjem velikog ogledala koje će pojačati svjetlost. Crna boja zidova osigurat će osjećaj opuštajućeg, osvježavajućeg i elegantnog mira.

Kozmetika kao dekor

Odaberite proizvode za njegu tijela koji imaju minimalističku ambalažu i tako djeluju kao dekoracija. Na ovaj ćete način izbjeći nagomilavanje desetaka bočica različitih boja i oblika koji će se isticati.

Foto: Life.Style

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije