SAJAM NAMJEŠTAJA

Na jesenskoj Ambijenti očekuje nas novi segment - Vrt Plus!

10.10.2012., Zagreb - Na Zagrebackom velesajmu otvorena 39. Ambienta, medjunarodni sajam namjestaja, unutarnjeg uredjenja i pratece industrije.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
21.08.2015.
u 16:15

U namjeri da prati najnovije trendove, najpoznatiji regionalni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije bogatiji je za jedan novi sadržaj

Sajam Ambienta ove će jeseni svoje novo, 42. izdanje dočekati bogatiji za još jedan novi segment. Tako će se trima standardnim tematskim cjelinama: Industriji, Dizajnu i Outletu pridružiti i Vrt Plus.

- Smatramo da smo sa temom Vrt Plus zaokružili i dali dodanu vrijednost sajmu Ambienta budući se vrt i briga oko njega nameće kao sastavna tema uređenja doma - kažu u svome priopćenju organizatori Ambijente, međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, regionalnog lidera u ovom dijelu Europe.

Vrt Plus segment zamišljen je kao izložbeni prostor namijenjen izlaganju proizvoda iz programa dizajna i uređenja vrta, inovativnih vrtova (krovni vrtovi, vertikalni vrtovi, orijentalni vrtovi), ukrasnog bilja, vrtnog namještaja i vrtnih elemenata kao i alata i pribora. Program i sadržaj ovog segmenta uključuje i stručna predavanja, tematske radionice i prezentacije tematskih vrtova, stručne savjete te ponudu usluga i materijala.

Ukoliko ste u potrazi za inspiracijom sajam je prepun ideja o uređenju malih urbanih vrtova, balkona i terasa u vašem domu, a osim samog izložbenog prostora na sajmu se mogu posjetiti mnogobrojne radionice i seminari s hortikulturalnom tematikom.

Vrt Plus vas čeka na Zagrebačkom velesajmu od 14. do18. listopada 2015.

>>Pogledajte nagrađene radove s Ambijente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije