LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Na jesenskoj Ambijenti očekuje nas novi segment - Vrt Plus!

U namjeri da prati najnovije trendove, najpoznatiji regionalni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije bogatiji je za jedan novi sadržaj
21. kolovoza 2015. u 16:15 0 komentara 513 prikaza
10.10.2012., Zagreb - Na Zagrebackom velesajmu otvorena 39. Ambienta, medjunarodni sajam namjestaja, unutarnjeg uredjenja i pratece industrije.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Sajam Ambienta ove će jeseni svoje novo, 42. izdanje dočekati bogatiji za još jedan novi segment. Tako će se trima standardnim tematskim cjelinama: Industriji, Dizajnu i Outletu pridružiti i Vrt Plus.

- Smatramo da smo sa temom Vrt Plus zaokružili i dali dodanu vrijednost sajmu Ambienta budući se vrt i briga oko njega nameće kao sastavna tema uređenja doma - kažu u svome priopćenju organizatori Ambijente, međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, regionalnog lidera u ovom dijelu Europe.

Vrt Plus segment zamišljen je kao izložbeni prostor namijenjen izlaganju proizvoda iz programa dizajna i uređenja vrta, inovativnih vrtova (krovni vrtovi, vertikalni vrtovi, orijentalni vrtovi), ukrasnog bilja, vrtnog namještaja i vrtnih elemenata kao i alata i pribora. Program i sadržaj ovog segmenta uključuje i stručna predavanja, tematske radionice i prezentacije tematskih vrtova, stručne savjete te ponudu usluga i materijala.

Ukoliko ste u potrazi za inspiracijom sajam je prepun ideja o uređenju malih urbanih vrtova, balkona i terasa u vašem domu, a osim samog izložbenog prostora na sajmu se mogu posjetiti mnogobrojne radionice i seminari s hortikulturalnom tematikom.

Vrt Plus vas čeka na Zagrebačkom velesajmu od 14. do18. listopada 2015.

>>Pogledajte nagrađene radove s Ambijente

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.