novo iz Roce

Četiri prestižne kolekcije talijanskog proizvođača napravljene su u zaprešičkom Inkeru

Roca
Foto: Promo fotografije
1/3
21.05.2015.
u 15:16

U Orisu - Kući Arhitekture u Zagrebu talijanska tvrtka Roca predstavila je nove kolekcije kupaonskog namještaja i opreme

Kolekcije Nexo i Tipo dizajnirao je talijanski dizajner Antonio Bullo, a karakterizira ih suvremeni dizajn te praktičnost i jednostavna integracija u velike i male kupaonice. Tvrtka Roca ponosna je i na kolekcije Victoria i Debba s vrlo pratičnim rješenjima za uređenje kupaonica i sanitarnih čvorova.

Roca je ove godine odlučila ponuditi komplete mješalica po iznimno pristupačnim cijenama, između ostalog setove mješalica iz kolekcija Coral, Victoria, Monodin, Esmai i L20. Roca dizajnira, razvija i proizvodi svoju cjelokupnu ponudu mješalica usvojih 10 tvornica na četiri kontinenta, s visokom razinom kvalitete te primjenom vrhunskih tehnologija za uštedu vode i energije te za udobnost i zdravlje.

Novi Roca proizvodi za prostore za tuširanje nadopunjuju opsežan izbor, pomažući kupcima kako bi stvorili svoju kupaonicu iz snova s optimalnim troškovima.

Foto: Promo fotografije

Predana odgovornomkorištenju vode, tvrtka Roca priključila se europskoj inicijativi Europska vodnanaljepnica koja spaja proizvođače iz 34 zemlje koji su svi predani poticanjuučinkovitog korištenja voda poboljšanjem učinka kupaonskih proizvoda.

Ova europska oznaka trenutačno pruža korisnicima uvid u bazu podataka koja pokriva otprilike 50 posto europskog kupaonskog sektora te pruža informacije o potrošnji vode za 8000 proizvoda (od kojih je 200 proizvoda tvrtke Roca) više od 70 različitih brendova.

Foto: Promo fotografije

>>Keramičke pločice: Kakve odabrati za koju namjenu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije