PROMO

3 odlična razloga da ovaj tjedan posjetite Iverpan

Iverpan
Foto: PR FOTO
1/17
PR
Autor
PR članak
12.09.2016.
u 12:15

Obilježavajući 25. rođendan, Iverpan svojim kupcima zahvaljuje na vjernosti posebnim akcijama u tjednu od 12. do 16. rujna, a mi vam nudimo dodatna tri razloga da posjetite Iverpan ovaj tjedan.

Razmišljate li o manjim ili većim preinakama interijera vašeg doma?

Interijer mora stilski i vizualno i funkcionalnošću odgovarati svim ukućanima. Osim funkcionalnosti, svi želimo i prostor u kojem ćemo se osjećati ugodno, a to često ne znači samo praktičnost nego i izbor pravih boja, detalja, vrsta namještaja i materijala. Zbog toga uređenje doma postaje projekt koji zahtijeva vrijeme i promišljanje, a ne samo investicija koja rezultira troškom. Ako uređujete novi stan, kuću ili postojeći životni prostor te ga prilagođavate novim životnim prilikama, svakako razmislite o namještaju po mjeri. Jeftinije, kvalitetno, dugotrajno, potpuno prilagođeno prostoru i vama te ekološki, pet je glavnih razloga da prilikom uređenja doma razmislite o izradi namještaja po mjeri. Svakako, izradu prepustite stručnjacima i stolarima, ali budite otvoreni i iznesite svoje želje i potrebe, poslušajte njihove prijedloge, pogledajte rješenja i – prepustite se stvaranja doma po mjeri.

Želite li inovativne i ekološke materijale i rješenja

Inovativnost stanuje u Iverpanu! Iverpan je hrvatska tvrtka specijalizirana za prodaju svih materijala i proizvoda potrebnih za izradu namještaja koji će vaš dom učiniti drukčijim i prepoznatljivim. Bogatom ponudom, kvalitetom i cijenom Iverpan je već zauzeo visoko mjesto na hrvatskom tržištu, a sad ide i korak dalje. Mnogo je proizvoda top-klase koji se ekskluzivno mogu pronaći samo u IverpanuPonuda premium i ekoloških proizvoda se širi – od vrhunskih sustava za reciklažu u kućanstvu, drobilica organskog otpada, fascinantne LED rasvjete tvrtke Sensio (jednog od vodećih svjetskih proizvođača), vrhunskih brusnih alata Mirka, stega za profesionalce i hobiste marke Bessey… i još mnogo toga.

Tražite li posebne detalje koji će vaš prostor učiniti savršenim

Želite li minimalistički ali topao dom, možda tradicionalni s modernim štihom ili jednostavno želite spojiti razne stilove kako bi dobili ono što potpuno odgovara vašoj osobnosti, u Iverpanu možete pronaći detalje koji čine razliku. Za vašu kuhinju izaberite vrhunski njemački sudoper Schock, tvrtke koja je prije 35 godina lansirala granitni sudoper i prema čijim se metodama danas proizvodi 75 posto svih sudopera u svijetu. Kerrock, materijal koji je zbog svojih karakteristika (neporoznost, otpornost na toplinu i kiseline, lakoća čišćenja i održavanja, maksimalna prilagodljivost prostoru) praktički iz medicine i laboratorija uskočio u kuhinje, kupaonice, luksuzne jahte… iz Iverpana može uskočiti i u vašu kuhinju ili kupaonicu. I naposljetku, izborom i ugradnjom pravilne rasvjete svoj dom možete najjednostavnije preoblikovati kako bi bio još ugodniji i funkcionalniji.

Jedan od vrhunskih europskih proizvođača kvalitetne, a povoljne rasvjete za kuhinju je britanska tvrtka Sensio. Zaboravite pojedinačna rasvjetna tijela: Sensio vam omogućuje da osmislite rasvjetu po svojoj mjeri i potrebama. Želite li mijenjati dinamiku prostora mijenjajući rasvjetu, uz pomoć aplikacije Sensio Multi-Light isprobajte različite boje i intenzitet rasvjete sa svog iPhonea! S rasvjetom Sensio ne možete pogriješiti – uz to što je inovativna i moderna, izuzetno je štedljiva i ima pet godina jamstva. Ako još niste čuli za rasvjetu Sensio, svakako navratite u Iverpan po inspiraciju i savjete.   

Želite prijaviti greške?