Dolazak proljeća

Vrijeme je za veliku seobu na balkone, terase i u vrtove

vrt
Promo
25.03.2017.
u 08:15

Velikom izboru namještaja u domaćim trgovinama konkurira i onaj s potpisom pjevačice Colonije, Indire Levak

Dolaskom lijepog, toplog, sunčanog proljetnog vremena svi se pokušavamo što brže preseliti na otvoreno. I najmanji balkoni i najveće terase uređuju se punom parom kako bi se od jutra do večeri moglo uživati u blagodatima lijepog vremena. No, osim dobrih podnih obloga i kvalitetne zaštite od sunca, valja uložiti i u kvalitetan namještaj kako bi boravak na otvorenom bio pravi gušt. Većina trgovačkih centara specijaliziranih za prodaju namještaja dobro se opskrbila ponudom vrtnog i balkonskog namještaja kao i pratećom robom poput roštilja, raznoraznih paravana, biljaka... No, nas je posebno oduševio kovani namještaj s potpisom poznate domaće pjevačice Indire Levak. Osim na sceni, Indira je svoju energičnost pokazala i u dizajniranju namještaja. Uz neke njezine komade koji su već stekli kultni status, oduševili su nas oni noviji, modernijeg stila, čistih linija koji otvoreno koketiraju s industrijskim stilom.

Foto: Promo

– Najviše me fascinira moderan stil, minimalizam, čiste i ravne linije, no ponajprije kvaliteta. Kako sam često znala naići na namještaj loše kvalitete, sada mi se ukazala prilika da kroz svoju kolekciju to ispravim. Čvrstoća i dugovječnost vodile su me kroz dizajn svakog od ovih komada – objasnila nam je Indira na lansiranju prve kolekcije.

Kada pobliže promotrite, uistinu, oni su bezvremenski, a podstava se može mijenjati, ovisno o trendovima i osobnim preferencijama. Zbog svoje nenametljivosti, izvrsno se slažu s drugim materijalima kao što su kamen, drvo, koža...

Foto: Promo

Kada pak govorimo o trendovima vrtnog namještaja, ove sezone prevladavaju dvije struje – klasični dizajn kojem su glavni aduti kvalitetna izvedba i dugovječnost te oni modernijeg stila, koji se temelje na sklopivim sistemima koji se lako sklapaju i rasklapaju i što je najvažnije – lako se skladište tijekom zimskih mjeseci jer ne zauzimaju puno mjesta.

Govoreći o materijalima, najzastupljeniji su komadi od drveta i željeza, no, valja podsjetiti da njih treba redovito održavati ako želite da vam potraju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije