BUDITE U EKO TRENDU

Želite li konačno naučiti kako dobiti kompost iz kućnog biootpada?

kompost i lišće
Foto: Thinkstock
12.06.2015.
u 12:45

Dođite u zagrebački kvart Stenjevac u subotu, 20. lipnja i saznajte kako organske ostatke iz domaćinstva pretvoriti u plodni, prirodni humus

Evo još jedne prilike da provedete zdrav, koristan i opuštajući vikend! Udruga Zeleni klik poziva sve zainteresirane urbane vrtlare i vrtlarice iz Zagreba i okolice na besplatne radionice kompostiranja.

Ako ste propustili prvu radionicu koja se održala u srijedu 10. lipnja, priliku za nadoknađivanje propuštenog imate u iduću subotu, 20. lipnja gdje ćete moći naučiti sve o kućnom kompostiranju. Između ostaloga, naučit ćete kako pretvoriti biootpad iz vlastitog domaćinstva u vrijedan resurs koji možete onda koristiti u vrtu.

Foto: ''

Radionice su nastale u sklopu projekta 'List po list - kompost' koju Zeleni klik provodi unutar programa Zaklade Zamah i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva 'Moj doprinos zajednici'.

Druga radionica će se održati na 'vrtnom trgu' Gradskog vrta Stenjevac, a da biste sudjelovali u njoj morate se predbilježiti putem maila: zeleniklik@gmail.com ili na telefon 0981617265. Organizatori naglašavaju kako će se u slučaju kiše termin radionica odgoditi za tjedan dana u isto vrijeme.

>>Napravite svoj kompost i tako poboljšajte kvalitetu tla u svom vrtu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije