Izložba cvijeća

Pripreme za 53. Floraart na Bundeku u punom su jeku

09.04.2018.
u 10:38

Na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog i dvije tisuće četvornih metara zatvorenog prostora posjetitelji će uživati u najvećem međunarodnom sajmu cvijeća u ovom dijelu Europe

Počele su pripreme za 53. Floraart! Na zagrebačkom Bundeku od 28. svibnja do 3. lipnja očekuje se više od 200 hrvatskih i dvadesetak stranih izlagača. Na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog i dvije tisuće četvornih metara zatvorenog prostora posjetitelji će uživati u najvećem međunarodnom sajmu cvijeća u ovom dijelu Europe.

Uz prigodnu prodaju cvijeća i sadnica i ove godine očekuju nas zanimljiva predavanja i radionice, glazbeni program, predstave, atraktivna natjecanja poput tradicionalnog Hrvatskog kupa florista, natječaja za najljepši kućni vrt na području Zagreba i Zagrebačke županije, međunarodnog natjecanja učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, a nagrade očekuju i izlagače koji se kandidiraju za najljepši izložbeni prostor.

Tijekom priprema za izložbu, koju je samo prošle godine posjetilo više od 350 tisuća ljubitelja cvijeća, posadit će se više od 150 tisuća sadnica, a cvjetne instalacije uljepšat će najneobičnije dijelove grada poput tunela Grič, zagrebačkih spomenika i uspinjače. Floraart organizira Zagrebački holding – podružnica Zrinjevac, a suorganizator je Grad Zagreb

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije