SVE ZA VAŠ VRT

Upotpunite kolekciju vrtnog alata i strojeva na pravom mjestu

eurovrt
Foto: Promo
1/9
19.05.2016.
u 09:55

Centar Eurovrt otvara danas svoja vrata na novoj-staroj adresi, u prodajnom prostoru koji se prostire na 1000 četvornih metara

Vrtlarima amaterima i profesionalcima Eurovrt je dobar dio godine, počevši od proljeća pa sve do kasne jeseni, poput drugoga doma jer u njemu mogu nabaviti sve što im je potrebno za njihove vrtlarske aktivnosti, bile one na balkonima, terasama, vrtovima ili okućnici.

Od danas Eurovrt svečano otvara vrata svoje trgovine na istoj adresi, ali u drugome, većem prostoru. Zahvaljujući 1000 četvornih metara na kojima će se prostirati novi prodajni prostor, Eurovrt postaje najveći centar vrtne mehanizacije u Hrvatskoj.

Ovim proširenjem kupcima se nudi još veći izbor strojeva, alata i pribora za vrt i okućnicu – trimera, kosilica, motornih pila, lopata, grablji, zatim sjemena i gnojiva te sustava navodnjavanja.

Foto: Promo

Ponuda Eurovrta orijentirana je na kvalitetu te vas očekuju strojevi i oprema renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Stihl, Viking, Husqvarna, John Deere, Toro, AS Motor, Alpina, Gardena, Felco, Kuker, Wolf-Garden, i drugi. Vrijedna informacija je i činjenica da prodajni centar i servisnog karaktera gdje možete donijeti na popravak svoje strojeve te dobiti savjete za njihovo pravilno korištenje i održavanje.

U povodu otvorenja Eurovrt je pripremio bogatu tombolu s vrijednim nagradama (1. nagrada – STIHL trimer FS 38, 2. nagrada – AKU bušilica, 3. nagrada – Husqvarna puhač/dječja igračka, 4. nagrada – vizir i Husqvarna rezna nit, 5. nagrada – poklon paket za vrt, 6. nagrada – kutije za alat).

Dođite i sudjelujte u tomboli te upotpunite svoju kolekciju vrtnih alata i strojeva!

>>Poželjeli ste vrtlariti? Prvo odaberite osnovni vrtni alat!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije