dom iz snova

Zavirite u jedan od najposebnijih stanova u Zagrebu, skriven u zelenilu i netaknutoj prirodi

Foto: Njuškalo.hr
1/11
30.06.2024.
u 07:00

Građevina je smještena na kraju slijepe ulice u neposrednoj blizini Park-šume Grmoščica, dok je od glavne zagrebačke ulice udaljena svega 10 ak minuta pješice, što ovu lokaciju čini idealnom ukoliko želite mir i zelenilo

Projekt stambene građevine nalazi se u zagrebačkom naselju Vrapče, a sastoji se od 3 stambene jedinice koje su raspoređene na 3 etaže (PR+2 Kata). Površina građevne čestice iznosi 834 m2. Građevina je smještena na kraju slijepe ulice u neposrednoj blizini Park-šume Grmoščica, dok je od glavne zagrebačke ulice udaljena svega 10 ak minuta pješice, što ovu lokaciju čini idealnom ukoliko želite mir i zelenilo, a da ste istovremeno u blizini svih potrebnih gradskih sadržaja kao što su osnovna škola, dom zdravlja, benzinske postaje, dućani i restorani.

Foto: Njuškalo.hr

Peterosobni dvoetažni penthouse nalazi se na prvom katu te se nastavlja vlastitim stepeništem prema drugom katu, orijentiran je na sve četiri strane svijeta, a sa terase od neto površine 62 m2 proteže se pogled na zapadni dio grada i okolne brežuljke.

Foto: Njuškalo.hr

Penthouse je ukupne neto površine 220,07 m2 , a sastoji se od ulaznog prostora, dvije spavaće sobe i kupaone koje se nalaze na nižoj etaži, dok se na drugoj etaži nalazi dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, vešeraj, ostava, toalet, radna soba, spavaća soba s vlastitom garderobom i kupaonom. Parking je predviđen na parceli, a za ovaj stan osigurana su dva garažna parkirna mjesta u vlastitoj garaži.

Foto: Njuškalo.hr

Stan će biti opremljen kvalitetnom opremom (parketi, sanitarije, drvo-alu stolarija, podno grijanje, protuprovalna vrata, klima, pametni sustav). Grijanje, hlađenje i priprema tople vode predviđena je putem nove generacije dizalica topline, a za poseban ugođaj u dnevnom boravku predviđen je kamin.

Komentara 2

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
17:35 30.06.2024.

Bliže je Ljubljani nego Zagrebu.

BP
Besposlen pop
14:29 30.06.2024.

Realno, sat vremena od centra je ova (prikriveno?) reklamirana nekretnina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije