tržište luksuza

Stanovi za one koji ne pitaju za cijenu: 2 milijuna eura za stan u Varšavskoj

njuskalo.hr
22.05.2024.
u 12:36

Iako su najtraženiji upravo oni najpovoljni stanovi, kupci koji je pitaju za cijenu zaista i traže premium proizvod, od same lokacije, preko kvalitete materijala korištenih pri gradnji i opremanju pa sve do detalja koji čine razliku, poput, recimo video nadzora

Luksuzne nekretnine u metropoli nisu novost, ali ono što je primjetno je veći broj oglasa upravo takvog tipa što znači da se i stvari na tržištu mijenjaju. Iako su najtraženiji upravo oni najpovoljni stanovi, kupci koji je pitaju za cijenu zaista i traže premium proizvod, od same lokacije, preko kvalitete materijala korištenih pri gradnji i opremanju pa sve do detalja koji čine razliku, poput, recimo video nadzora. Na njuškalu se može naći velik broj takvih nekretina, a mi smo ih izdvojili pet.

Vrapče, 220 kvadrata, 550.175 eura

Foto: njuskalo.hr

Peterosobni dvoetažni penthouse nalazi se na prvom katu te se nastavlja vlastitim stepeništem prema drugom katu, orijentiran je na sve četiri strane svijeta, a s terase od neto površine 62 m2 proteže se pogled na zapadni dio grada i okolne brežuljke. Penthouse je ukupne neto površine 220,07 m2 , a sastoji se od ulaznog prostora, dvije spavaće sobe i kupaone koje se nalaze na nižoj etaži, dok se na drugoj etaži nalazi dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, vešeraj, ostava, toalet, radna soba, spavaća soba s vlastitom garderobom i kupaonom.

Centar, 132 kvadrata, 525.000 eura

Foto: njuskalo.hr

Stan u centru grada, tik do parka Zrinjevac u zgradi iz 1905. u odličnom stanju. Stan se sastoji od ulaznog garderobnog prostora, dnevne sobe, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, zasebanog toaleta, kuhinje i blagovaonice, predsoblja, balkona, zatvorene lođe te  potpuno uređenog podrumskog spremišta površine 12,50 m2. Stan je orijentiran na sjever, jug i istok pa je topao i pun svjetlosti. Iz temelja je renoviran 2020. Postavljene su sve nove instalacije u podove, zidove i strop, shodno namjeni, te izolacija kompletnog stana pa je energetski certifikat A. Stan ima video nadzor, alarmni sustav, protuprovalna vrata, etažno centralno plinsko grijanje i nevidljivu stropnu klimatizaciju cijelog prostora. Pod je plivajuća deka sjajne zvučne izolacije, parket egzotična brazilska trešnja (odolijeva ogrebotinama), a štukature su od gipsa.

Radnička, 199 kvadrata, 950.000 eura

Foto: njuskalo.hr

Prodaje se luksuzno uređeni, 5-soban stan na Radničkoj cesti u veoma kvalitetnoj poslovno-stambenoj zgradi građenoj 2008. godine na 5./9. katu. Stan se sastoji od 2 etaže (5. i 6. kat), i uz njega dolazi garažno parkirno mjesto. I. etaža:  ulazni hodnik s ugradbenim ormarom, open space dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom,  spavaća soba, toalet-vešeraj,  terasa od 11,25m2.
II. etaža: master spavaća soba s vlastitom kupaonicom, 2 spavaće sobe, walk in ormar, kupaonica. Centralni dio stana čine stepenice koje povezuju etaže, a daju poseban šarm ovom prekrasnom stanu, kao i most/hodnik na gornjoj etaži. Stan je prepun svjetla, jer se kroz cijeli stan protežu staklene stijene. Orijentacija stana je sjever-istok.

Ban centar, 98 kvadrata, 860.000 eura

Foto: njuskalo.hr

Ekskluzivan dvosoban stan uz mogućnost kupnje garažnog parkirnog mjesta. Stan se nalazi na drugoj etaži, a sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka s blagovaonom, jedne spavaće sobe, kuhinje, ostave, kupaonice s walk in tušom i prostorije za gospodarstvo s dodatnim sanitarnim čvorom, ukupne korisne površine 81,43 m2 s terasom ukupne podne površine 16,82 m2, što sveukupno iznosi 98,25 m2. Ovaj pametni stan ima mogućnost kompletnog upravljanja podnim grijanjem, kamerama, klimom putem iPad uređaja, što budućem vlasniku značajno olakšava kontrolu svih funkcija. Nekretnina je u potpunosti orijentirana prema tihom dvorištu što jamči mir i odmak od gradske vreve i buke. Stan je moguće urediti prema vlastitim afinitetima i pretvoriti u ugodnu oazu u strogom centru grada bilo za stanovanje ili investiciju.

Varšavska, 184 kvadrata, 2.000.000 eura

Foto: njuskalo.hr

Prodaje se trosobni stan u centru, u Varšavskoj ulici, površine 184 kvadrata, s garažom. Luksuzno uređen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije