za one dubljeg džepa

Ovo su trenutno najskuplji stanovi u Zagrebu, biste li ih kupili da osvojite jackpot?

Njuškalo.hr
30.09.2024.
u 12:24

Lokacije koje drže cijenu su Ban centar, Park Kneževa, Centar Cvjetni i većina novogradnje u centru Zagreba. Najniža cijena na tim loakcijama kreće se od 8 tisuća eura po kvadratu naviše

U centru Zagreba, točnije u Mlinarskoj ulici u tijeku je izgradnja lukuszne moderne vile, a najeksluzivniji stan, penthouse površine 121 kvadrata, s četiri sobe, prodaje se za 950 tisuća eura. Stan je smješten na drugom katu stambene zgrade, sastoji se od tri spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, kupaonice, WC-a, vešeraja, ostave te velike natkrivene terase s koje se pruža očaravajući pogled na grad i zagrebačku katedralu. Zatvorene stambene površine 94,10 m2 s terasom površine 55,4 m2 (13,85 m2). Uz stan dolazi spremište površine 13 m2 (6,5 m2) i dva vanjska parkirna mjesta 12,5 m2 (3,13 m2). Zgrada se trenutno nalazi u fazi izgradnje, a planirani završetak ljeto 2025. godine.

Foto: Njuškalo.hr

S ovakom cijenom, ovaj se stan svrstava u jedan od skupljih, ali svakako nije najskuplji. Ta laskava titula rezervirana je za stan u Centru Cvjetni za kojeg vlasnik traži nevjerojatnih osam milijuna eura. Luksuzno uređen predivan četverosoban dvoetažni penthouse ukupne površine 440 m2 koji se proteže na šestom i sedmom katu zgrade sagrađene 2012. godine. Stan ima privatno dizalo.

Foto: Njuškalo.hr

Stan je kompletno dizajnerski uređen, opremljen namještajem najkvalitetnijih i svijetski poznatih brendova, nalazi se u samom srcu grada na jednoj od najelitnijih lokacija u novogradnji koja je izgrađena po najnovijim i najmodernijim standardima svijetske gradnje.
Doljnja etaža stana sastoji se od tri prostrane spavaće sobe, dvije garderobe, dvije kupaonice, wellnesa, zimskog vrta i predsoblja ukupne zatvorene površine 170,14m2, te od vrtova i terasa koji okružuju gotovo cijelu doljnju etažu te površinski iznose 125,93m2.
Gornja etaža stana sastoji se prostranog dnevnog boravka, velike kuhinje, saune, fitnessa, WC-a te garderobe zatvorene površine 160,66m2, te od predivnih terasa koje površinski iznose 41,61m2. Stanu pripadaju privatna garaža sa tri garažna mjesta te spremište i zapornica površine 82,56 m2 koja se nalazi unutar garaže centra Cvjetni te iz kojih privatni lift vodi direktno u sam stan.

Foto: Njuškalo.hr

Visoke cijene drže i stanovi u Ban centru koji se rijetko prodaju, puno se češće iznajmljuju. Trenutno se prodaje dvosoban stan površine 81,53 m2. Stan je potpuno namješten s jednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicom, toaletom i terasom s pogledom. Smart home tehnologija učinit će Vaš život jednostavnijim i udobnijim, a vlastita garaža omogućuje siguran prostor za parkiranje automobila. Kombinacija luksuza, moderne tehnologije i izvrsne lokacije idealno je za one koji cijene stil, udobnost i praktičnost. Zgrada je izuzetno kvalitetno građena, dobro održavana i dobro čuvana. Cijena stana je 960 tisuća eura.

Foto: Njuškalo.hr

Još je jedna lokacija u gradu koja je vrlo ekskluzivna i skupa, riječ je o kompleksu Park Kneževa, a trenutno se prodaje stan površine 135 kvadrata po cijeni od 1.250.000 eura. Ekskluzivan, moderan trosoban stan s velikom terasom i duplom garažom u luksuznoj VMD novogradnji (2022.) Park Kneževa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije