kupnja stana

Najtraženija roba su stanovi do 50 kvadrata, ovih pet vrijedi pogledati jer su - povoljni

Njuškalo.hr
15.04.2024.
u 14:22

Neovisno o tome kupujete li stan kao investiciju ili pak za život, bacite oko na naš izbor nekretnina ovog tipa koje smo pronašli na njuškalu

Mali stanovi do 50 kvadrata u metropoli su najtraženija roba pa ne čudi da, neovinso o kvartu, drže prilično visoku cijenu. Ipak, ako znate tražiti, može se naći pravih bisera. Neovisno o tome kupujete li stan kao investiciju ili pak za život, bacite oko na naš izbor nekretnina ovog tipa koje smo pronašli na njuškalu.

Jurišićeva, 37 kvadrata, 130.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosoban stan u strogom centru Zagreba površine 37 kvadrata. Stan je u mirnoj dvorišnoj zgradi odmah uz Trg bana Josipa Jelačića i Europski trg. Zgrada je izgrađenaj 1900. godine, a stan je na drugom katu bez lifta. Sastoji se od hodnika, sobe, kuhinje, wc-a te još jedne sobe napravljene na galeriji. Ukupna veličina donje razine je 36,6m2, u stanu je izvedena galerija površina 11,5m2 (ukupna visina prostora je 4.5 metara. Etažiranje zgrade je u postupku, a elaborat je izrađen. U vlasničkom listu je trenutno upisana manja kvadratura od stvarne (24 m2). Stan je pogodan za stanovanje, a idealan za turističko korištenje ili poslovni prostor. Vlasništvo je uredno, bez tereta, a zgrada ima zelenu naljepnicu.

Srebrnjak, 45 kvadrata, 173.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosoban stan površine 45 m2 na Srebrnjaku u ulici Dugi dol. Stan se nalazi u prizemlju, sastoji se od hodnika, kuhinje, kupaone, dnevne sobe i spavaće sa izlazom na ograđeni dio dvorišta. Pripada mu spremište od 3m2. Mogućnost parkiranja u ulici van zone. U renovaciji promjenjene su instalacije, postavljena PVC stolarija te postavljena protuprovalna ulazna vrata.

Vukomerec, 49 kvadrata, 141.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosoban stan površine 49,10 m2, u zgradi iz 2006. godine. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe,  hodnika, kupaonice i balkona. Vrlo jednostavnom pregradnjom moguće je dobiti stan sa dvije spavaće sobe i boravkom. Stan se prodaje potpuno namješten kao na slikama uključujući uređaje i spreman je za useljenje ili iznajmljivanje. Protuprovalna vrata, klima uređaj, etazno plinsko grijanje, sva brojila odvojena. U cijenu nije uključeno vanjsko parkirališno mjesto pod rampom površine 12,50 m2 koje se može kupiti po cijeni od 8 000 eura.

Ivanićgradska, 28 kvadrata, 120.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prostran i svijetao stan okrenut na istok. Stan se sastoji od hodnika, kupaonice, dnevnog boravka s odvojenim spavaćim dijelom, balkona i kuhinje ukupne površine 28 kvadrata.  Grijanje na struju - moguće provesti plin. Besplatan parking ispred objekta!

Medulićeva, 39 kvadrata, 139.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se renoviran stan u centru. Nalazi na 1. katu starije dvorišne zgrade, od ukupno 2 kata. Zgrada ima ukupno 7 stanova. 
Površina stana iznosi 39,29 m2 te se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe i kupaonice. Stan ima na korištenje jedno parkirno mjesto u dvorištu pod rampom i spremište u prizemlju zgrade cca 3 m2. Stan je u potpunosti renoviran 2022. godine: sve novo je niže navedeno: instalacije struje, vode i plina, digitalno grijanje na struju (samoregul. radijatori), plin u stanu, PVC stolarija sa roletama (prozori,ulaz.vrata), parket, keramika/kamen (Španjolska), WC sanitarije (Grohe, Geberit), novi klima uređaj, portafon, PVC stolarija u haustoru i fasada s vanjske strane stana.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije