dobra cijena

Može li se u Zagrebu kupiti stan za 100 tisuća eura? Našli smo odličan na Trešnjevci

Foto: Njuškalo.hr
1/8
09.10.2024.
u 12:44

Stan je kompletno uređen 2020, god., promijenjene instalacije, postavljena kvalitetna PVC stolarija, nova kuhinja i kupaona, namještaj, perilica suda i rublja, kuhinjski aparati. Krov zgrade obnovljen je 2016. godine. Parking je besplatan u ulici

Danas je cifra od 100 tisuća eura za kupnju stana, ma kako strašno zvučalo, malo. Teško ćete u Zagrebu naći stan za taj novac. Ali, s vremena na vrijeme pojavi se na tržištu stan po toj cijeni, a upravo takav je jednosoban stan površine 27,80 m2, u Vinagorskoj ulici na Trešnjevci - sjever, u neposrednoj blizini Selske ceste i svih potrebnih sadržaja (Dom zdravlja, škola, vrtić, trgovine, ljekarna, kafići…). Tramvajska stanica u Ilici nalazi se na 10-tak minuta hoda.

Foto: Njuškalo.hr

Stan se nalazi na 1. katu stambene zgrade sa odvojenim vlastitim natkrivenim ulazom. Sastoji se od dnevnog boravka/sobe, kuhinje, kupaonice i ulaznog hodnika. Prostor je odlično iskorišten, stan je ugodan i prepun dnevne svjetlosti. U stanu se nalaze zasebna brojila struje i plina.

Foto: Njuškalo.hr

Stan je u procesu etažiranja, vlasništvo 1/1, bez tereta, moguća kupnja putem stambenog kredita.
Stanu pripada 10 m2 natkrivene terase i spremište površine 5 m2 u dvorištu.

Foto: Njuškalo.hr

Stan je kompletno uređen 2020, god., promijenjene instalacije, postavljena kvalitetna PVC stolarija, nova kuhinja i kupaona, namještaj, perilica suda i rublja, kuhinjski aparati. Krov zgrade obnovljen je 2016. godine. Parking je besplatan u ulici. Prodaje se kompletno namješten, odmah je useljiv.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije