za one dubokog džepa

Luksuzne kuće za najam: Spavanje u tornju u Maksimiru ili vlastita šuma za meditaciju? Može, za 4000 eura mjesečno

njuskalo.hr
21.09.2023.
u 07:00

Kuće za najam ističu se odličnim lokacijama, vrhunskim namještajem, prostranošću, bazenima, garažama i svim inim detaljima potrebnim za život na visokoj nozi

U gradu Zagrebu sve je više kuća za najam, mi spo pronašli neke od najlukuszniji, opremljene bazenima, raskošnim vrtovima i šumom. Cijene se kreću od 2700 eura mjesečno pa sve do 4600 eura.

Kuća u Šestinama

Foto: njuskalo.hr

Zagreb, predivna kuća smještena u sjevernom središnjem dijelu grada u prekrasnoj, mirnoj i zelenoj četvrti koja je udaljena samo 7 minuta vožnje ili 7 kilometara hoda od glavnog gradskog trga. Ova prekrasna moderna kuća ima stambenu površinu od približno 380 četvornih metara + podrum od 50 četvornih metara, raspoređen na 3 etaže – suteren, prizemlje i kat. Suteren uključuje dnevni boravak s blagovaonicom i izlazom na veliku terasu s otvorenim pogledom na zelenilo i grad, otvorenu kuhinju s ostavom, radnu sobu, gostinjski WC, unutarnji bazen i gospodarsku prostoriju. Prizemlje ima 4 spavaće sobe različitih veličina i 3 kupaonice.
Kat uključuje ”master” spavaću sobu, kupaonicu, 2 terase i prostor s teretanom, saunom i tušem. Kuća ima velike staklene stijene i visoke stropove, što je čini vrlo svijetlom i prozračnom, a stoga i vrlo ugodnom za boravak. Kuća je nenamještena, ima podrum od 50 četvornih metara, vrt od 300 četvornih metara i šumu od 200 četvornih metara. Također ima veliku dvostruku garažu i 2 parkirna mjesta.

Kuća u centru

Foto: njuskalo.hr

Vrlo lijepa, novoadaptirana, šarmantna kuća (220m2) s vrtom (300m2) u blizini javnog prijevoza i dućana. Na prvoj etaži sastoji se od 2 velike prostorije s izlazom na dvorište, pomoćne kuhinje, ostave, WC-a, tuša i kotlovnice, na drugoj etaži od dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, ostave i kupaonice, a na trećoj, tavanskoj, od 3 spavaće sobe s ugrađenim ormarima i 2 kupaonice. Kuća ima garažu i ostavu u zasebnim jedinicama. Mogućnost opremanja u slučaju dugoročnog najma po želji najmoprimca.

Velika kuća u Maksimiru

Foto: njuskalo.hr

Vrlo ugodna, prostrana kuća logičnog rasporeda, u mirnoj ulici na Bukovcu u neposrednoj blizini Maksimira, autobusa i internacionalne škole. Prizemlje: Dnevni boravak s izlazom na terasu, prostor za blagovanje, kuhinja, wc, garaža. 1. kat: 3 spavaće sobe, 2 velike kupaone. Tavan: Prostor za odlaganje stvari. Suteren: Odvojeni apartman, s vlastitim ulazom, koji se sastoji od 2 sobe, kuhinje, i kupaone s vešerajem. Kuća je nedavno kompletno renovirana i vrlo ukusno uređena. Ima kamin, klimu, alarm i sve aparate, te vrlo lijepo održavan vrt.

Vila na Bukovcu

Foto: njuskalo.hr

Prostrana vila u mirnoj i neprometnoj ulici okružena gustom šumom, opremljena mnogim drvenim detaljima. U podrumu je veliki prostor za odlaganje stvari, u prizemlju dnevni boravak s kaminom, kuhinja s blagoaonicom, radna soba i wc, a na katu 4 spavaće sobe i 2 kupaone. Neke od spavaćih soba su u tornju, pa imaju visoke stropove i galeriju.

Kuća u Šestinama s bazenom

Foto: njuskalo.hr

Održavana, samostojeća kuća vrlo ugodnog rasporeda za svakodnevan život. Sastoji se od razizemlja s dvije prostorije i garažom, prizemlja s kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom, spavaćom/radnom sobom iz koje se izlazi u vrt s bazenom, i kupaonicom, te 1. kata s tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkonom. Opremljena je svim aparatima, klimom, ugrađenim ormarima i namještajem, koji se može maknuti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije