Karlove ideje

Lagerfeldova vizija luksuznog hotela

karl lagerfeld
Promo fotografija
16.03.2014.
u 00:00

Karl Lagerfeld poznat je kao veliki radoholičar

Jedan od najcjenjenijih modnih dizajnera današnjice, Karl Lagerfeld prihvatio je novi izazov.

Slavni Nijemac dizajnirat će i urediti svoj prvi hotel luksuzne kategorije na svijetu, i to u Cotaiu u Macau. Dosad se moćni Lagerfeld već okušao u dizajniranju restorana, apartmana i bazena. Glavni Chanelov dizajner sklopio je poslovnu suradnju sa Sociedade de jogos de Macau, iz koje je vidljivo da namjeravaju napraviti luksuzni hotel na dvadeset katova sa 270 soba i apartmana.

"Jako sam sretan što mi se pružila prilika napraviti cijeli hotel! Ovo mi je prvi put i mislim da će to biti sjajan projekt", uzbuđeno je prokomentirao dizajner.

Novi hotel dio je grupacije Lisboa Palace, koja uključuje više od 2000 soba zajedno s The Lisboa Palace Hoteli Palazzo Versace Macau. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije