ISKORISTITE PROSTOR

Imate li visoke stropove, napravite galeriju. Evo zagrebačkog primjera!

stan Green bike point
Foto: Privatne fotografije
1/7
01.09.2014.
u 09:15

Predstavljamo vam spoj modernog dizajna i najmodernije tehnologije smješten u srcu Zagreba.

Posljednjih godina u metropoli je sve popularniji kratkoročni najam. Tome najbolje svjedoči podatak da je broj registriranih apartmana za iznajmljivanje u dvije godine skočio sa 200 na čak 1200.

– Definitivno bi se moglo reći da se dogodio “boom” po pitanju novootvorenih apartmana. Otvaraju se svakodnevno, no neki se i zatvaraju zbog velike konkurencije – objašnjava Bruno Babić, osnivač i voditelj umreženja “Apartmani u centru Zagreba”.

No, osim velikog broja apartmana, velika je i koncentracija hotela. Ima li posla za sve?

Foto: Privatne fotografije

– U hostelskom svijetu dogodio se sličan “boom” i vjerujem da im je čak i teže (jer riječ je o znatno većim investicijama i organizaciji nego za običan apartman), no nikad nismo gledali na hostele kao na konkurenciju jer jse zapravo riječ o drukčijem profilu gostiju. Dok u hostel idu “mlađi” ljudi u manjim i većim grupama, gdje svi spavaju zajedno u jednoj sobi te im je upravo taj način zanimljiv jer nudi mogućnost upoznavanja drugih gostiju i druženje s njima... Kad je riječ o apartmanima, u pitanju su “stariji” gosti (obitelji i društva) koji traže intimu (zasebna soba, zaseban krevet), komfor (veliki dnevni boravak, više kupaonica, potpuno opremljena kuhinja...) te “osjećaj doma”. Gosti jednu večer mogu izaći na večeru, a drugu večer mogu je pripremiti u apartmanu i družiti se međusobno – objašnjava naš sugovornik te dodaje da je posao još uspješniji otkad su se iznajmljivači međusobno udružili.

– Rezultati te suradnje vidjeli su se odmah jer smo na upite potencijalnih gostiju prestali odgovarati s: “Nažalost, popunjeni smo!” i u toj smo situaciji gosta usmjerili nekom od naših “prijatelja” iz mreže – kaže Babić.

Stoga ne čudi da su sljedeći potezi proširivanje ponude, povećanje broja članova u mreži i rad na prepoznatljivosti mreže u Hrvatskoj i svijetu.

Mi vam predstavljamo novootvoreni apartman Green bike point u kojem je prostor inovativnim rješenjima iskorišten maksimalno.

>>Čarobni ormar koji glumi spremište i praonicu rublja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije