ZA VJEČNO UMORNE

Jastuk inspiriran nojem oduševit će studente i poslovne ljude

jastuk Ostrich
Foto: Studio Banana Things
1/7
01.10.2014.
u 13:39

Prikladan je za kratko spavanje, ali i za odmor i relaksaciju u budnom stanju

Mini jastuk imena Ostrich (noj) postat će omiljena stvar svima koji često imaju potrebu na brzinu "ubiti oko", a nemaju gdje to napraviti. Riječ je o jastučiću koji se navuče na ruku i okači o lakat na kojeg se potom nasloni glava i san može početi.

Jastuk klizne na ruku poput rukavice te ima dva otvora za prste.

Foto: Studio Banana Things

Autori kažu da je Ostrich ergonomske prirode i da glava "prirodno" sjeda na njega. Prikladan je za kratko spavanje koje Amerikanci još nazivaju i "power napping", ali i za odmor i relaksaciju u budnom stanju.

Foto: Studio Banana Things

Ostrich je idealan za studente koji trebaju kratki odmor između predavanja, ali i za poslovne ljude koji moraju dugo ostajati na poslu.

>>Stolac za ljuljanje inspiriran biciklom iz 1940-ih

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije