NOVO OD IKEE

Uzgajajte salatu i začine cijelu godinu kod kuće!

Ikea
Foto: IKEA
18.03.2016.
u 08:15

Ikea će u travnju plasirati pribor za urbano vrtlarenje koji će imati sve što je potrebno za početno klijalište i održavanje rasta

IKEA u travnju uvodi seriju za unutrašnje vrtlarenje koji omogućava korisnicima uzgoj svoje salate i začina na vodi.

Razvijena u suradnji s poljoprivrednim znanstvenicima u Švedskoj, Krydda/Växer serija uključuje sve što je potrebno za početno klijalište i održavanje rasta.

IKEA je već u ponudi imala osnovni proizvod za rast povrća. Novi paket sadržava sve što je potrebno za uzgoj začina i salate tijekom cijele godine. Sustav za unutrašnji vrt dolazi sa upijajućim starter čepovima, sjemenom i kamenjem.

Detaljnije o ovom priboru koji će sigurno postati popularan u kućanstvima diljem svijeta pročitajte OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije