U subotu na kioscima

Specijalno izdanje magazina Living

naslovna
Foto: Dom & Vrt
26.10.2016.
u 09:00

Specijalno izdanje magazina Living potražite ove subote na kioscima za samo 7 kuna uz Večernji list!

Foto: Dom & Vrt

U ovom broju preuređujemo sve prostorije u domu, analiziramo tržište kredita te se bavimo sigurnošću u domu, točnije osiguranjima.

Donosimo prijedloge kako s malo novaca urediti dom za Noć vještica, a, ako niste ljubitelji tematskih proslava, pročitajte ideje za savršen ugođaj jeseni u svakome domu. Izabrali smo najpraktičnije i najfunkcionalnije taburee te luskuzne i neobične čaše i stalke za vino kako biste u potpunosti mogli u njemu uživati.

Mirjana Mikulec kompletno je renovirala mladenački stan, a osnovni motiv bili su motivi britanske prijestolnice. Korišten je iznimno funckionalan namještaj da bi se dobio puni potencijal stana koji je inače prilično skromne kvadrature.

Hladnih dana je sve više pa razmislite o nadogradnji zimskog vrta ako i dalje želite provoditi vrijeme povezani s prirodom. Donosimo savjete stručnjaka na što je potrebni pripaziti prilikom izgradnje, kao i našu preporuku čime ga opremiti.

Jesen je jedno od najbogatijih gastronomskih razdoblja pa u našoj gastro rubrici potražite savjete za sljubljivanje piva i hrane. Posjetili smo grill bar Paulaner koji je predstavio crni burger Oktoberfest te nekoliko ukusnih recepata. Ako više volite roštilj u vlastitome domu, pripremili smo vam pomagače uz koje sami možete pripremiti omiljene pljeskavice, ćevape, odreske te oduševiti sve.

Kao šećer za kraj, primite dozu slatkoga. Predstavljamo pet mjesta na kojima morate isprobati palačinke, bilo da je riječ o onima od dva kilograma, slanim ili američkim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije