NE PROPUSTITE

Organizirajte dom ovim praktičnim artiklima i uštedite na prostoru

Mondo
Foto: Mondo
30.10.2014.
u 10:42

Ugodan dom prvo mora biti dobro organiziran i pospremljen, stoga smo za vas izdvojili za to najkorisnije proizvode

Dobra organizacija pola je posla da bi dom bio uredan i ugodan za boravak, zna to svaka domaćica, ali i muškarac. Kako bismo vas poštedjeli uzaludne potrage za sitnicama koje se uvijek negdje zagube te vječnih dvojbi kamo ih pospremiti, a da uvijek budu dostupne i vidljive, i ovaj tjedan donosimo vam najkorisnije artikle za uređenje doma.

U suradnji s našom internetskom trgovinom Mondo.hr, za vas smo izabrali proizvode koji će vam pomoći pri dobroj organizaciji stvari u prostorijama, i to prvenstveno u spavaćoj sobi. Izdvojili smo stoga više vrsta spremnika koji će vam učiniti sortiranje obuće, odjeće i malih garderobnih sitnica puno jednostavnijim. Tu su spremnici koji se montiraju na vrata, oni koji se lako postavljaju unutar ormara i jedan univerzalni koji se može postaviti baš svuda.

Za buduće ili nove mame istaknuli smo praktičnu i korisnu baby komodicu, koja osim za pospremanje dječje odjeće služi i za kupanje te presvlačenje. 

Kupnju ovih artikala možete obaviti putem online trgovine kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili putem naše besplatne telefonske linije 0800 4468, i to uz kod za popust: 10%.Ponuda traje tjedan dana, počevši od 30. listopada. Ne propustite!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije