USPJEH

Velik uspjeh RE/MAX-a: Porast prihoda od 21% za posredovanje nekretninama

REMAX
RE/MAX
09.11.2015.
u 11:01

REMAX također bilježi 9% rast u broju transakcija i 2% rast u broju franšiznih ureda

U Berlinu je od 21. do 23.10.2015. održana konvencija globalnog franšiznog sustava agencija za nekretnine RE/MAX. Konvencija je okupila 1.000 sudionika iz 31 europske zemlje uz goste iz Amerike i Kanade. Teme su bile ostvareni rezultati i planovi za RE/MAX, a program najveće do sada europske konvencija obuhvatio je i aktualne teme i trendove iz svijeta nekretnina. RE/MAX Europe u 2015. bilježi rast od 21% prihoda od transakcija posredovanja nekretninama, 9% rast u broju transakcija i 2% rast u broju franšiznih ureda.

„Glavna teme ovogodišnjeg okupljanja bila je kako poboljšati suradnju između zemalja, ureda i agenata u kojima RE/MAX djeluje u Europi. U RE/MAX-u u Kanadi više od 90% transakcija odvija se na način da kupca zastupa jedan agent, a prodavatelja drugi agent što dovodi do puno brže realizacije prodaje. U Torontu se nekretnina prosječno proda za 23 dana. Suradnja između agenata povećava ostvareni prihod. Cilj je kupca izložiti što većem broju nekretnina kako ne bi propustili neku dobru priliku, a to je moguće jedino kroz suradnju. To je ujedno smjer i plan u kojem se RE/MAX Hrvatska želi dalje razvijati.“ – izjavio je regionalni direktor za RE/MAX Hrvatska Vladimir Žerjavić. 

Franšizni sustav agencija RE/MAX svake godine otvori 250 novih franšiznih ureda, a ukupno ponuda RE/MAX u Europi sadrži 250.000 nekretnina. Ukupno u europskom sustavu djeluje 14.500 prodajnih agenata u 1.594 franšizna ureda. RE/MAX sustav agencija za prodaju nekretnina prisutan je na hrvatskom tržištu kao dio svjetske franšizne mreže od 2008. godine. RE/MAX u Hrvatskoj ima vodeću poziciju uz čak 10.000 nekretnina u sustavu, 15 otvorenih franšiznih ureda i preko 90 agenata. Nedavno su otvoreni novi uredi u Šibeniku, Splitu te dva u Osijeku. Širenjem regionalne mreže ureda cilj je u konačnici imati 40-ak ureda na području cijele RH uz dugoročno zadržavanje vodeće pozicije na tržištu. 

Više informacija o RE/MAX Hrvatska na www.remax.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije