VODEĆI U HRVATSKOJ

RE/MAX – budućnost na tržištu nekretnina

REMAX
Foto: RE/MAX
1/5
22.10.2015.
u 16:25

RE/MAX je jedan od glavnih aktera na tržištu nekretnina u svijetu s više od 6.500 ureda u kojima djeluje skoro 98.000 predstavnika

RE/MAX sustav agencija za prodaju nekretnina prisutan je na hrvatskom tržištu kao dio svjetske franšizne mreže od 2008. godine. Zahvaljujući odličnom poslovanju, i u ovoj godini RE/MAX zadržava vodeću poziciju u Hrvatskoj uz čak 10.000 nekretnina u sustavu, 15 otvorenih franšiznih ureda i preko 90 agenata.

Jedan od razloga velikog uspjeha RE/MAX-a je u činjenici da je riječ o vodećoj svjetskoj franšizi za poslovanje s nekretninama. Hrvatska je među 95 država u kojoj RE/MAX uspješno posluje. Visoko postavljen cilj je osigurati najbolje za svakog klijenta profesionalnim i individualnim pristupom. Osim bogatog iskustva i znanja, prednost RE/MAX-a je globalna prisutnost zahvaljujući kojoj u par klikova možete dobiti informacije o najboljim nekretninama u bilo kojem dijelu svijeta. 

Uz odličnu umreženost, ono što čini RE/MAX drugačijim je neprestano ulaganje u edukaciju i dijeljenje znanja i iskustva s drugim zemljama u kojima je prisutan. RE/MAX je jedan od glavnih aktera na tržištu nekretnina u svijetu s više od 6.500 ureda u kojima djeluje skoro 98.000 predstavnika. Vodeću poziciju na hrvatskom tržištu održava ulaganjem u konstantni rast i razvoj svoje mreže širenjem broja franšiznih ureda koji imaju samostalnost u poslovanju, ali uživaju u svim prednostima podrške velikog franšizera.

Globalni sustav franšiznih agencija za nekretnine osnovan je u Americi još 1973. godine, a svoje poslovanje u Europi je pokrenuo 1994. Prema svjetskoj top ljestvici franšiza za 2013. godinu uglednog američkog magazina Entrepreneur, RE/MAX je proglašen franšizom broj jedan za poslovanje s nekretninama pozicionirajući se uz vodeće svjetske franšize, a uvršten je i u knjigu Howarda Rothama „50 kompanija koje su promijenile svijet” među kojima su Microsoft, Ford, Apple, McDonald’s, FedEx, Nike, Sony, Coca-Cola, The Walt Disney Company i mnoge druge slavne kompanije. Novi besplatni broj magazina s pregledom 419 najatraktivnijih nekretnina u Hrvatskoj i savjetima o nekretninama možete preuzeti u najbližoj poslovnici RE/MAX-a. 

Više informacija na www.remax.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije