Istražili smo

Kuće za zimski odmor najčešće iznajmljuju Splićani i Zadrani

kuće za odmor
Foto: Promo fotografije
1/3
21.12.2015.
u 14:19

U Lici ili Gorskom kotaru cijene najma nekretnina za novogodišnju noć variraju od 1700 do preko 4000 kn. No, cijena se može i dogovoriti jer ovisi i o trenutačnoj potražnji

Užitak u baranjskim vinogradima, odmor od svakodnevice u središnjoj Istri, Lici, Gorskom kotaru, Zagorju... ili jednostavno upoznavanje nekog od naših gradova, sve se to nudi u zanimljivoj ponudi apartmana, stanova, koliba ili kuća u zimskom razdoblju. Skijaši odabiru omiljene skijaške centre pomno prateći ima li na stazama snijega, oni drugi odmor mogu potražiti u razgledanju naših parkova prirode, svetišta, imanja s konjima, opustiti se na bazenima toplica, uživati u domaćim proizvodima, proslaviti Novu godinu točno u podne u Fužinama.

Foto: Promo fotografije
Kuća u Brinju iznajmljuje se za Novu godinu za 1700 kn

Cijene su različite i ovise o kategorizaciji objekta i uređenosti nekretnine. No, cijene objavljene na internetskim stranicama mogu se, u dogovoru s vlasnicima, i korigirati.
– Većinom nam dolaze domaći gosti. Oko 70 posto njih su iz gradova uz more, ponajviše iz Splita, Zadra i Rijeke. Ostali gosti uglavnom su iz Zagreba – ističe Iva Milković s web portala www.posjetiliku.com, naglašavajući da je ove godine interes domaćih gostiju puno veći nego lani.

Foto: Promo fotografije
Najam kuće u Kuterevu za 3 novogodišnja dana je 4000 kn

U ponudi naših agencija može se naći kuća za odmor u Plaškom za čak 15 osoba. Redovna cijena je 2500 kuna za noćenje, a za doček Nove godine 4000 kuna. U idiličnom ličkom selu Kuterevu, kuća za šest osoba nudi se po cijeni od 800 kuna po osobi, dok za novogodišnje blagdane košta 4000 kuna. Novogodišnja cijena najma kuće u Brinju je 1700 kuna, a redovna cijena je 700 kuna. Dostupna je za šest osoba, dok tijekom novogodišnjih blagdana košta 4000 kuna.

Pansion “Piroš čizma” u Suzi pokraj Kneževih Vinograda nudi noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi za 200 kuna. Agroturizam Galić u selu Bogatić Miljevački prvi je put u ponudi u zimskoj sezoni pa će cijene biti akcijske.
Cijene su smještaja na goranskim skijalištima u punoj skijaškoj sezoni 65 eura za dvokrevetnu sobu, no postoje različite kombinacije nadoplate i popusta, ovisno o broju osoba. U turistima sve punijem Zagrebu apartmani se u najstrožem centru obično nude za 400 kuna po danu.

>>Volimo kupovati, ali rijetko osiguravamo nekretnine

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
00:41 23.12.2015.

splićani i zadrani IZnajmljuju kuće za zimski odmor? suuuuuper, izgleda da nam se ipak produžila sezona turizma na moru ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije