PERFECTA DREAMS

Zvijezda među madracima - Stella

stella madrac
Foto: Promo fotografija
1/2
12.10.2015.
u 16:03

Pjena organskog porijekla zbog svoje strukture otvorenih pora izrađenih poput saća, jamči visoku čvrstoću i veliku nosivost

Madrac Stella je prvi hrvatski madrac u rolanom obliku. Stella se počela proizvoditi 2003. godine te je definitivno postala sinonim za madrac bez opruga. Kvalitetom i cijenom izborila je svoje mjesto na tržištu koje je danas uvjerljivo stabilno.

Postoje generacije u obiteljima Perfecta Dreams kupaca koji joj se vjerno vraćaju ne pitajući za druge madrace. Zašto je toliko popularna i poznata? Većina Perfectinih kupaca su ljudi mlađe i srednje dobi, a upravo oni preferiraju tvrđe madrace, što Stella i jest. Jezgra madraca sastoji se od anatomski oblikovane PU pjene modelirane u 5 zona. Pjena organskog porijekla zbog svoje strukture otvorenih pora izrađenih poput saća, jamči visoku čvrstoću i veliku nosivost. Madrac ima ljetnu (100% pamuk) i zimsku (100% vuna) stranu, te pamučnu dekorativnu tkaninu s antibakterijskom i antialergijskom zaštitom. Kada bi se rolane Stelle poredale po dužini, mogli bi spojiti krajnji jug s istokom Hrvatske u kolikoj je mjeri zastupljena u svim našim krajevima. Rolano pakiranje Stelle je omogućilo lagani transport madraca u sve dijelove Hrvatske. Na tržištu je puno sličnih madraca, ali samo je jedna istinska - zvijezda među madracima - Stella.

Više informacija potražite u Perfecta Dreams salonima ili na perfecta.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije