NE PROPUSTITE

Zima je idealno vrijeme za povratak u formu uz ove kućne sprave za vježbanje

vježbanje pred TV-om
Foto: Thinkstock
27.11.2014.
u 10:34

U suradnji s Mondo.hr-om, izvajamo vam niz popularnih i cijenom pristupačnih sprava za vježbanje

Svijest o važnosti tjelovježbe sve je veća te ona odavno nije rezervirana samo za profesionalne sportaše i fanatične rekreativce. Zbog zdravlja, izgleda te cjelokupnog boljeg osjećaja u vlastitom tijelu sve više ljudi vježba. Neki za to plaćaju skupe članarine u fitness centrima, a drugi se pak odlučuju na pametnu, dugoročnu investiciju u kućne sprave za vježbanje.

U ovotjednom izboru najpopularnijih artikala za dom, u suradnji s internetskom trgovinom Mondo.hr, donosimo vam izbor najpopularnijih sprava za vježbanje koje su vrlo jednostavne za korištenje.

Ukoliko samo želite održavati formu te kontrolirati kilograme, idealan su izbor aerobne sprave za vježbanje. Samo 20-ak minuta na dan, koristeći sobni bicikl, traku za trčanje ili eliptični trenažer bit će dovoljni za postizanje rezultata.

Za one koji vole izvoditi druge tipove vježbi, pripremili smo klupu za trbušnjake na kojoj se može izvesti niz vježbi, a u paketu dolaze i dva utega težine 1,5 kg, idealni za početnike. Za ljubitelje i ljubiteljice istezanja, tu je lopta za pilates idealna za rastezanje, ali i jačanje i oblikovanje cijelog tijela.

Ne dvojite oko vježbanja kod kuće i ne odgađajte taj trenutak. Za zdravlje se uvijek mora naći i mjesta i vremena!

Kupnju ovih vrhunskih artikala možete obaviti putem online trgovine kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili putem naše besplatne telefonske linije 0800 4468. Ponuda traje tjedan dana, počevši od 27. studenog.

OVAJ TJEDAN IZDVAJAMO:

Magnetni sobni bicikl Jetstream JC-2000 ima 8 stupnjeva otpora, masu zamašnjaka 3 kg i pogonski poli-v remen. Nosivosti je 110 kg (1.099,99 kn)

Foto: Mondo

Eliptični trenažer omogućava kompletan trening, treniranje gornjeg i donjeg dijela istovremeno (1499,99 kn)

Foto: Mondo

Klupa za trbušnjake idealna je za jačanje trbušnih, leđnih i vratnih mišića te bicepsa i tricepsa. Uključuje i set utega (399,99 umjesto 499,99 kuna)

Foto: Mondo

Lopta za pilates idealna je za rastezanje, jačanje i oblikovanje tijela. Dolazi u kompletu s pumpom (109,99 kn)

Foto: Mondo

Lagana, jednostavna i sigurna magnetna traka za trčanje ima raspon od 0-8 stupnjeva otpora i nagib od dva stupnja (1799,99 kuna)

Foto: Mondo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije