BOŽIĆNI SPECIJAL

Želite oduševiti blagdanskim stolom? Imamo tri sjajna prijedloga za vas!

naslovnica 2
Foto: D&V
16.12.2014.
u 13:02

Uz naše savjete, ove godine vaš blagdanski stol može zablistati kao nikada dosad. Ne propustite sve detalje u našem božićnom specijalu!

Sjaj svijeća, blješatavilo ukrasa i zveckanje kristalnih čaša kulisa su blagdanskog ugođaja u domovima. Advent, vrijeme pripreme za Božić te pripreme za Silvestrovo, gotovo su poput petog godišnjeg doba u kojem je uređenje doma u središtu pozornosti. Nakon velikog pospremanja “presvlačimo” ga u blagdansko ruho. Vrijeme je to u kojem smijemo pretjerati u svemu pa i u kićenju. Zlatno, srebrno, crveno, šareno... staro ili novo, bili to posve simbolični ukrasi ili raskošna izdanja, što god odabrali, ne možete pogriješiti. Poigrajte se stoga s dekoriranjem blagdanskog stola kako biste oduševili vaše ukućane i drage goste.

U božićnom specijalu Doma&vrta koji je na kioscima danas, BESPLATNO uz svaki Večernji list, donosimo vam tri prijedloga kako prirediti senzacionalan i raskošan blagdanski stol.

Jedan stol postavili smo u elegantnom stilu. Naime, crveno i blagdani vole se javno, baš kao i zlaćani tonovi, pa s tim kombinacijama ne možete pogriješiti. Zavirili smo u nekoliko zagrebačkih trgovina sjajno opremljenih dekoracijama za dom, odabrali i složili za vas nekoliko prijedloga kako urediti interijer u tim bojama.

Priredili smo još i veseo i šik blagdanski stol te jedan s rustikalnim štihom. Kako ih postaviti i gdje nabaviti divne, neodoljive dekorativne sitnice, saznajte u našem božićnom specijalu kojeg možete dobiti na dar, samo danas uz Večernjak! Naravno, tu je još pregršt tema kroz koje ćete se inspirirati.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije