Prestižno priznanje

Zagrebački studio Kairos nagrađen za izvrsnost

kairos
Foto: Promo fotografije
1/3
07.06.2014.
u 00:00

Trip Advisor dodijelio prestižni certifikat prvom B&B-u

Da se isplati biti odvažan i prvi pokazalo je i veliko i cijenjeno priznanje koje je Trip Advisor dodijelio prvom zagrebačkom Bed&Breakfast studiju Kairos. Studio je, naime, osvojio prestižan certifikat za izvrsnost koji Trip Advisor dodjeljuje na temelju kontinuiranih vrhunskih ocjena zadovoljnih gostiju.

Nakon nedavno osvojene nagrade “Travellers Choice Award” za 2014., ovo je još jedna potvrda kvalitete od najveće svjetske online zajednice posvećene putovanjima na kojoj se nalazi više od 125 milijuna mišljenja i ocjena gostiju te tri milijuna smještajnih kapaciteta, restorana, muzeja i drugih turističkih atrakcija.

Foto: Promo fotografije

- Ova nagrada je snažan poticaj za daljnji rad. Iznimno nam je zadovoljstvo pratiti ocjene i komentare gostiju iz kojih puno učimo i nastojimo biti još bolji – kaže vlasnica Danijela Čavlović.

Studio Kairos nalazi se u centru Zagreba, ima samo četiri sobe, od kojih svaka priča svoju priču, i to od boje zidova, detalja, presvlaka na krevetima... te je sjajan pokazatelj kako se uz inovativni pristup i vrhunsku uslugu može postići prepoznatljivost na sve konkurentnijem turističkom tržištu.

Foto: Promo fotografije

Naime, Zagreb je posljednjih godina zahvatio pravi bum hostela koji se međusobno natječu što atraktivnijim ponudama. Mnogi gosti smještaj biraju upravo čitajući komentare i ocjene onih koji su odsjeli u određenom smještaju, tako da je nagrada Trip Advisera zaista respektabilna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije