UVIJEK U SPREMIŠTU

Za nenadane situacije: 5 stvari koje morate imati u zalihi

ormar ostava
Foto: Thinkstock
16.10.2014.
u 12:58

Kako biste se poštedjeli eventualnog nerviranja, mislite unaprijed i nabavite ovih nekoliko stvari za hitne slučajeve

Iako smo svi uglavnom u stalnoj potrazi za spremištima u domu i načinima kako se riješiti viška stvari, postoje neke koje su vrijedne prostora koje zauzimaju. Imajte ih u zalihama i sačuvajte se eventualnih glavobolja.

1. Zalihe za hitne slučajeve

Nekoliko velikih pakiranja vode, baterijske svjetiljke, paket s prvom pomoći i nešto novca ultimativni je paket za hitne slučajeve kakav mora postojati u svakom domu. U nenadanoj situaciji, te će stvari biti od velike pomoći i riješit ćete se nekih briga.

Foto: Wikimedia Commons

2. Toaletni papir

Da, ti veliki paketi zaista zuazimaju puno prostora, ali koja je alternativa? Samo zamislite da ostanete bez njega u negodnoj situaciji...

Foto: pixabay

3. Boja za zidove

Doći će dan kada će davno obojene zidove trebati popraviti jer s godinama i oni trpe ogrebotine te blijede. U toj situaciji najbolje će vam doći originalna boja stoga sačuvajte jednu kanticu kako se ne biste poslije gnjavili s traženjem slične nijanse.

Foto: pixabay

4. Dodatne plahte

Kada ste umorni, imate nenadanog gosta, dijete ili živahnog ljubimca, zadnje što želite raditi je prati i peglati tone rublja. Stoga, nikad nije loše imati pripremljeno nekoliko dodatnih plahti, odnosno setova posteljine.

Foto: pixabay

5. Generički poklon

S obzirom da se približavaju blagdani, možda ne bi bilo loše da već sada pripremite neke univerzalne poklone i pred Božić se riješite obilazaka prepunih trgovina. Uštedjet ćete si i neugodnosti ukoliko vas netko neočekivano iznenadi poklonom. Odmah ćete mu moći uzvratiti s tim što ste mu "još davno pripremili".

Foto: Shuttershock

>>Zaboravite na kemikalije: očistite dom stvarima iz ostave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije