IDE GORE-DOLJE

Za moderne urede: prilagodljivi stol s ambijentalnom LED rasvjetom

Air Table
Foto: Promo fotografije
1/3
08.01.2015.
u 13:12

Autori stola inspiraciju su potražili u činjenici da previše sjedenja na radnom mjestu nije predviđeno za ljudsko tijelo

Iz dizajnerskih studija stiže sve više neobičnog uredskog namještaja koji se na funkcionalan i ergonomski način prilagođava uvjetima suvremenih karijera, a radni stol imena "Table Air" jedan je od noviteta.

Njegovi autori vodili su se idejom kako fukncionalnost i dizajn stola nisu mijenjani preko tisuću godina te kako je ljudsko tijelo predodređeno za kretanje, a ne za cjelodnevno sjedenje. Tih (barem) osam sati sjedenja dnevno bilo je inspiracija za ovo novo viđenje stola.

Foto: Promo fotografije

Table Air može se podesiti na željenu visinu pomoću tihog motora. Tako omogućava da određeni dio radnog vremena provedemo stojeći. Podešava se ili preko gumba ili putem mobilne aplikacije TableAir App.

Uz to, ovaj stol u svojoj radnoj površini ima ugrađeno led svjetlo koje mijenja boje i tako zanimljivo osvjetljuje prostor.

>>Sve samo ne običan kauč: moderan, neformalan i originalan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije