NE PROPUSTITE

Vrhunska glačala za odjeću, zavjese i ostale tekstile bez ijednog nabora

glačalo,pegla
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
26.02.2015.
u 10:59

Donosimo vam najbolje proizvode za dom renomiranih svjetskih proizvođača

U ovotjednom izboru najboljih proizvoda za dom s Mondo.hr-a donosimo vam glačala poznatih svjetskih proizvođača. Ovi uređaji jamče veliko zadovoljstvo te dugotrajnost i kvalitetu.

Kupnju možete obaviti u online trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468.

Akcija traje tjedan dana, a počinje 26. veljače

Mondo isporučuje narudžbe u cijeloj Hrvatskoj u roku od tri radna dana. Ne propustite!  

Ključne riječi

Komentara 1

MR
mrki69tua
22:18 26.02.2015.

Vrhunske moj k... Rowenta je jedino vrhunsko glačalo, a ispod 500-600 kn glačalo ne vrijedi pišljivog boba, ako netko može sebi priuštiti preporučam parne stanice, a ako ne Rowentu serije 6, 7, 8 ili 9, ili Bosch serije 5 pa na više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije