KAKVA IDEJA

Vrhunac produkt dizajna: najoriginalniji stolić kojeg smo ikad vidjeli

stolić
Foto: freshome
1/4
24.10.2015.
u 12:30

Oblik stola inspiriran je - stolom preko kojeg se prelijeva dugi stolnjak. No, ovaj komad - nema nogu...

Inspiracija zaista dolazi iz najbanalnijih stvar, a stolić imena "Iluzija" najbolji je primjer za to. Radi se o ručno oblikovanom komadu namještaja. Izrađen je od akrila, a svojim oblikom oponaša maleni okrugli stol prekriven dugim stolnjakom.

Noge ni nema, a na pod se oslanja upravo pomoću prozirnog staklenog "stolnjaka", odnosno njegove gornje plohe koja se prelijeva sve do poda.

Foto: freshome

Stolić je visok 43 cm, a ima dijametar od 33 cm. Zadovoljstvo da ga posjedujete koštat će vas oko 1870 kuna, a može se pronaći na Amazonu.

>>Stolac u kojem ćete se poželjeti gnijezditi satima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije