LESNINA SAVJETUJE

Vodič za kupnju kuhinje koja zadovoljava sve vaše navike

kuhinja Lesnina
Foto: Lesnina
1/6
22.09.2014.
u 09:30

Neka vas Lesninin katalog inspirira u potrazi za savršenom kuhinjom, a svakako ćete naučiti i brojne trikove stručnjaka

Potraga za pravom kuhinjom može biti stresna kupujete li je prvi put za svoj novi dom, ali i ako je mijenjate. Osim što je, unatoč velikom izboru na tržištu, prilično zahtjevno pronaći kuhinju koja će zadovoljavati sve vaše potrebe i želje, riječ je i o popriličnoj investiciji. Stoga ne čudi da je Lesnina izdala novi katalog posvećen isključivo odabiru kuhinja.

Savjeti stručnjaka

U katalogu ćete tako pronaći i svjetske trendove kada je u pitanju uređenje ove prostorije, ali i brojne korisne savjete stručnjaka za uređenje kuhinja.
 Uza sve to predstavljaju nove modele kuhinja brendova: Novel, Mondo, Celina, Dan Kuchen, EffeQuattro, Alples... te pregled uređaja za kuhanje i bijele tehnike profinjenog dizajna: Miele, Siemens, Bosch, Gorenje, Electrolux, AEG... U katalogu ćete pronaći korisne upute i savjete vezene uz najčešća pitanja, poput, primjerice, idealnog razmaka između radnih ploča, pozicioniranja elemenata, radne visine kuhinje, točne izmjere, opisa vrsta fronta...Dakako, posebna pozornost posvećena je navikama, kako pojedinca tako i obitelji, zdravstvenim aspektima i samom ritmu svakodnevice korisnika. 


Put prema novoj kuhinji u katalogu je podijeljen u nekoliko etapa, a kada ih prijeđete, znat ćete da ste pronašli kuhinju stvorenu baš za vas. Prvi korak do nove kuhinje počinje savjetovanjem sa stručnjacima i odabirom željenog stila kuhinje, kombinacije boja te potrebnih funkcija koje kuhinja mora zadovoljiti.
Nakon toga slijedi planiranje u prostoru.

Metoda 3D vizualizacije najlakši je način provjere kako bi kuhinja mogla izgledati, a njome se ujedno mogu jednostavno otkloniti eventualni nedostaci. Široka ponuda elemenata i velika paleta boja zajedno s jamstvom najbolje cijene sigurno će pomoći pri zaključivanju kupnje. Nakon zaključivanja kupnje dogovara se termin provjere stvarnih mjera prostora planiranog za kuhinju, stupnjeva kuta, pozicioniranja utičnica, vode, plina, pločica, prozora i vrata. Izmjera je besplatna usluga i predstavlja odlučujući korak za narudžbu kuhinje.
Besplatna montaža Lesnininih ugradbenih kuhinja koju obavljaju stručni monteri završava tek kad su ugrađeni kuhinjski uređaji i sudoper i kad je pripremljeno njihovo priključivanje.

Čisto i s jamstvom

Gdje se radi, bit će i nereda! – nedvojbeno to vrijedi i kad je riječ o montaži kuhinja. Stoga se usluga montaže odnosi i na dobro očišćenu kuhinju što podrazumijeva da sva ambalaža i dijelovi preostali nakon montaže odlaze na reciklažu. Po završetku montaže, uz pomoć kontrolne liste, s kupcem se provjeravaju svi elementi, specifični detalji i funkcije kuhinje. Dakako, pri odabiru kuhinje mnogima je ključna stavka cijena. I načini plaćanja. Prije kupnje ovako zahtjevne stavke svakako se uvjerite da ste odabrali najbolju opciju, makar “izlizali cipele” obilazeći salone namještaja u potrazi za onom koja je najbolji omjer funkcionalnosti i cijene za vaš prostor.     

>>Kako urediti sobe koje "rastu" zajedno s djetetom u 5 koraka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije