URADI SAM

Dobre ideje iz Peveca: Kako uzgojiti mediteransko bilje na kontinentu

mediteranski vrt
Foto: Pevec
1/2
09.05.2016.
u 14:46

Najlakši način za unijeti dašak Mediterana u dom je kroz bilje. U videu saznajte kako uzgojiti najpoznatije vrste!

Ljetno vrijeme pred nama potiče nas na rad s biljem, a želja mnogih je upravo kroz njega unijeti dašak Mediterana u svoj dom. Limun je svakako simbol Mediterana, nije prezahtjevan za uzgoj, no i to treba znati.

Za početak, u teglu treba staviti dobru drenažu, zemlju za citruse i sadnicu limuna. Drenaža je bitna kako bi se višak vode iscijedio iz zemlje, a postoji nekoliko vrsta.

Koja je najbolja za limune i druge najpoznatije mediteranske vrste, kako složiti teglu i kako postaviti sadnicu limuna, može li limun preživjeti zimu u kontinentalnoj Hrvatskoj, koje su još mediteranske vrste..., saznajte u videu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?