URADI SAM

Dobre ideje iz Peveca: Kako uspješno kombinirati i uzgojiti kućno bilje za ljepši ugođaj

kućno bilje
Foto: Pevec
09.05.2016.
u 14:02

Uspješan uzgoj kućnog bilja više nije bauk. Saznajte koje vrste se mogu kombinirati, kada ih treba zalijevati i koliko često, koja pozicija im odgovara...

Svaka ljubavna veza, svaki brak, kad tad dođe do problema. Stvar koja je u ljudskoj povijesti spasila najviše brakova i ljubavnih veza je - cvijeće! Najljepše je, svakako, uzgajati ga doma. Divan je to hobi, a i neprocjenjiv dekor za interijer i eksterijer. No, mnogi urbani vrtlari početnici ne znaju s kojim vrstama početi i kako ih održavati zdravima i rascvjetanima.

Kako ih kombinirati, koliko zalijevati, na kojoj iz poziciji držati, koje vrste mogu biti na suncu dugo, koje ne, kako napraviti zemlju..., sve to saznajte iz videa!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?