Trend

Veliki povratak kada

ku
30.10.2016.
u 06:31

Posljednjih godina kupaonicama su dominirali tuševi, no, čini se da se vratilo vrijeme hedonizma i uživanja u dugim kupkama jer kade su ponovno IN. I vrijedi samo jedno pravilo - što veće to bolje!

S pojavaom recesije, iz kupaonica su, doslovno preko noći, nestale kade, a njihovo mjesto zauzeli su tuševi. Dizajneri su to opravdali činjenicom da danas nitko nema vremena za duge kupke te da se tuširanjem štedi voda. Kako su tuševi postali "must have" tako su dobivali, stalno i iznova, brojne ekstenzije - masažne mlaznice, mlaznice u bojama, mlazove tuša čija jačina je prilagodljiva, glazbu...Sukladno tim dodacima rasla im je i cijena. Više nisu bili jeftina varijanta, a i ukoliko ste željeli isprobati sve funkcije ni brza ni štedljiva.

Shvativši sve to, vodeće tvrtke za izradu i dizajn sanitarija odlučile su u kupaonicu vratiti njezino veličanstvo - kadu. I to u velikom stilu! Naime, jedino pravilo koje vrijedi jest da što je kada veća, to je bolje! Ukratko, popularne su samostojeće kade, dakako s brojnim opcijama kojima je jedini cilj udovoljiti korisniku. Nadalje, ugradbene kade dimanzijama su nikad veće, stvarajući dojam vlastitog spa centra u kupaonici. Za one ekstravagantnijeg stila i dubljeg novčanika tu su i kade od plemenitih metala i u raznnim bojama, primjerice crnoj.

Ipak, iako su se kade vratile i to u velikom i raskošnom stilu, dizajneri interijera savjetuju da je najbolje, dakako, ako imate mogućnosti, u kupaonici imati i tuš i kadu. Tuš za svakodnevnu njegu, a kadu za povremenu kupku koja predstavlja - užitak!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije