VRIJEDNA MANIFESTACIJA

Veliki interes: Produljene prijave 
za Expo 2015. u Laubi

prostoria
Promo fotografije
20.03.2015.
u 10:19

Osim u Laubi ovogodišnje izdanje Tjedna dizajna održat će se i u prostorima bivšeg pogona TKZ te će okupiti najbolje dizajnere, kreativce, gospodarstvenike

Veliki interes za sudjelovanjem na Tjednu dizajna Zagreb nagnao je organizatore događanja Scuderia Zagreb da produlje vrijeme prijava sudionika do 21. ožujka. Druga po redu smotra hrvatskog dizajna održat će se i ove godine u Laubi, od 8. do 16. svibnja, i na njoj će, među ostalim, domaći kreativci predstaviti i prodavati svoje radove na izložbi Expo 2015.

Svaki dan ove vrijedne i potrebne dizajnerske manifestacije bit će popraćen brojnim predavanjima i radionicama, a njezin cilj je promovirati kreativnost i konkurentnost hrvatskog gospodarstva putem dodatne vrijednosti koju nudi kvalitetan dizajn. Osim u Laubi ovogodišnje izdanje Tjedna dizajna održat će se i u prostorima bivšeg pogona TKZ te će okupiti najbolje dizajnere, kreativce, gospodarstvenike i organizacije koje se bave kreativnim industrijama te sve one zainteresirane za dizajn.

Organizatori očekuju da će “Tjedan” ove godine vidjeti oko 9000 posjetitelja i više od 400 sudionika i gostiju.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije