NOVO HIT MJESTO

Upoznajte novu dalmatinsku ljepoticu, beach klub Makaranu

klub makarana
Foto: Promo
1/11
15.07.2016.
u 13:16

Dizajnerski sjajno osmišljen klub u srcu Makarske svojim će ugodnim i opuštajućim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije

Dalmacija je dobila novo lounge mjesto koje će vas razvesliti u toplim ljetnim danima. Putujte osjećajima kroz predivnu lokaciju novog Makarana beach kluba koji se smjestio na prekrasnoj plaži u srcu Makarske rivijere s veličanstvenim pogledom na Jadransko more.

Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu.

Foto: Promo

Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.

Savršeno mjesto za upoznavanje novih zanimljivih ljudi uz mediteranske mirise te zvuk ponajboljih stranih i domaćih DJ-a Makaranu čine ultimativnim mjestom ljetnog provoda.

Foto: Promo

Središnji bar prepun je osvježavajućih ljetnih napitaka koji će rashladiti vruće ljetne dane. S pojavom zalaska sunca Makarana se pretvara u najljepše ljetno ruho spremno za vrhunske zabave uz gostovanja vrhunskih DJ-a.

Foto: Promo

>>Poznati restoran postao je bogatiji za atraktivan noćni bar

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije