LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri

Ulovite i do 70 posto niže cijene namještaja

Jedinstvena rasprodaja istovremeno će biti dostupna u svih 9 zemalja u kojima je Vivre prisutan, a to su uz Hrvatsku i Rumunjska, Bugarska, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Češka, Poljska i Grčka
10. rujna 2019. u 09:31 0 komentara 5093 prikaza
Foto: Vivre.hr

Bilo da u potpunosti opremate kuću ili stan te trebate novi namještaj ili pak mijenjate dizajn svog prostora, na online trgovcu namještajem, Vivre.hr, novi namještaj, posuđe, rasvjetu, kupaonsku opremu, tepihe, tekstil za dom i razne dekoracije, od danas možete kupiti na popustima do 70 posto.

Naime, Vivre.hr lansira kampanju Legendarna rasprodaja koja počinje jučer u večernjim satima, a završava u četvrtak 12. rujna.

"U ova 4 dana velikih popusta očekujemo da će preko 50 posto narudžbi biti iz kategorije namještaja, s naglaskom na sofe i stolice, 30 posto trebao bi generirati tekstil za dom i tepisi, a 20 posto dekoracije" izjavio je Iulian Veghes, potpredsjednik Odjela marketinga Vivrea.

Jedinstvena rasprodaja istovremeno će biti dostupna u svih 9 zemalja u kojima je Vivre prisutan, a to su uz Hrvatsku i Rumunjska,
Bugarska, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Češka, Poljska i Grčka.

 | Autor : Vivre.hr Foto: Vivre.hr

 | Autor : Vivre.hr Foto: Vivre.hr

 | Autor : Vivre.hr Foto: Vivre.hr

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.