MAKEOVER

U svega nekoliko jednostavnih koraka do nove kupaonice

 Ankica kupaonica
Foto: Promo fotografija
1/6
02.11.2016.
u 10:45

Sami, uz naše savjete, možete osvježiti kupaonicu u samo nekoliko poteza i bez pretjeranih financijskih izdataka. Otkrivamo vam kako!

Uređenje kupaonice mnogi uzimaju zdravo za gotovo, no posljednjih godina dizajneri interijera puno pažnje posvećuju upravo ovom, najintimnijem dijelu doma. Želite li i vi osvježiti svoju kupaonicu, riješiti se sterilnog i hladnog izgleda, a budžet vam je ograničen, donosimo vam savjete koji će djelovati poput trenutačnog makeovera za ovu vašu intimnu oazu.

Ako ste nezadovoljni ormarićima koje trenutačno imate, jednostavno, uz malo spretnosti, možete doskočiti tom problemu. Sve što vam treba vodootporne su samoljepljive folije (možete ih pronaći u svim centrima građevinskim materijalom) u željenom uzorku ili boji i za svega nekoliko minuta imat ćete posve novi vizualni identitet kupaonice.

Foto: Promo fotografija

Najbolje od svega je što folije, kada (i ako) vam dosade, možete jednostavno skinuiti i zamijeniti novima. Muči li vas manjak prostora, vizualno ćete ga povećati zrcalima koja se apliciraju izravno na zid. Ako vas muče pločice, a trenutačno ih niste u mogućnosti zamijeniti, ovaj zgodan trik mogao bi vam pomoći.

Skinite dio pločica, posebice ako vam se penju sve do stropa i taj dio prebojite omiljenom vodootpornom bojom. Instant rješenje za vau efekt!

Foto: Promo fotografija

Ako su vam problem gljivice i plijesan, prvo sav prostor dobro očistite i posušite. Nakon toga silikonirajte. Zanimljivo je poigrati se bojama silikona koje će, ako ih dobro uskladite, dati osjećaj svježine. Naravno, mislite i na detalje, dovoljno je investirati u zanimljiv set ručnika, posudice za držanje sapuna i četkica ili pak novu zavjesu za tuš.

Brzo ćete kupaonicu osvježiti i dodavanjem biljaka, samo pripazite da odaberete vrste kojima odgovara vlažna klima. Najbolji su izbor razne vrste paprati.

>>Sanjate o bazenu? Onda ovih pet stvari trebate imati u vidu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije