SJAJAN IZUM

To nam treba: držač za ručnike koji ih ujedno i suši i dezinficira

sušilica za ručnik
Foto: Promo fotografije
1/3
20.04.2020.
u 07:00

Na ovom držaču ručnik se suši pomoću turbine i dezinficira UV svjetlom

Mokrim ručnicima za brisanje ruku mogao bi doći kraj. Ime držača, a ujedno i sušilice ručnika je "Dry Clean", a osmislili su ga u tvrtki Pure Design.

Uređaj koristi minijaturnu turbinu kojom usmjerava vrući zrak prema ručniku te održava temperaturu za lako sušenje. Uz to ima i UV svjetlo koje dezinficira ručnik i čini ga svježim i mekanim.

Foto: Promo fotografije

Iako se ovo čini možda ekstravagancijom na dnevnoj bazi, zimi bi vrlo dobro došlo u kućanstvima. No, još uvijek nije krenulo u masovnu proizvodnju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije