PAMETNO RJEŠENJE

Tako malena vješalica s tako puno namjena!

zidna vješalica
Foto: Laselva studio
1/4
26.07.2014.
u 13:30

Višenamjenska zidna vješalica dolazi u pakiranju debelom 14 mm, a o nju se da okačiti praktički sve...

"Loop" je ime zidne vješalice koja dolazi u najmanjem pakiranju kojeg smo vidjeli. U svojoj laganoj i kutijici tankoj 14 mm lako ju je distribuirati pa je shipping diljem svijeta besplatan. Kada se kutijica rastvori u njoj se nalazi stabilizirajuća pločica od hrastovog drveta koju se postavlja na zid, dva vijka, dvije plastične tiple te tvrda trakica koja zapravo ima funkciju vješalice.

Foto: Laselva studio

Uz jednostavne upute, svatko može svoju vješalicu lako postaviti na zid. Drvena pločica pričvrsti se bušenjem dok se trakica u međuvremenu samo savine i zakači za nju. Tako se dobije jednostavan, a dnevno funkcionalan objekt na kojem se potencijalno mogu odlagati šeširi, torbe, sunčane naočale, mobiteli, vješalica s odjećom...

Korisnici mogu svoju trakicu izabrati među nizom materijala i boja, a vješalicu je plasirao Laselva studio.

>>Ormarić koji na dodir "eksplodira" i postane skulptura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije