NA DAR UZ VEČERNJAK

Božićni specijal Doma&vrta: više od 100 ideja za blagdansko uređenje, inspirativni savjeti, očaravajući interijeri...

naslovnica 2
Foto: D&V
15.12.2014.
u 13:00

Večernji list u utorak vam daruje ekskluzivni blagdanski specijal na finom papiru, prepun inspiracija i stručnih savjeta na čak 68 stranica

U utorak, 16. prosinca, u cijeloj nakladi Večernjeg lista darujemo vam blagdanski broj Doma&vrta. U magazinu na finom papiru, na 68 stranica donosimo vam više od 100 ideja za blagadansko uređenje doma, ali i kreativan, "uradi sam" kutak u kojem vas, kroz detaljne korake, učimo kako da sami izradite originalan bor ili ukrase te kako da savršeno i jeftno zamotate darove za najmilije. Zavirili smo i u tri očaravajuća interijera, od kojih svakao valja izdvojiti Čarobnu kolibu, kuću smještenu u srcu Gorskog kotara koja je kao stvorena za blagdansku priču. Mučite li svake godine iznova muku s uređenjem stola, uz naša tri očaravajuća prijedloga možete odahnuti. Poslužit će vam kao beskonačna inspiracija i uputiti vas u dobro čuvane tajne stilista.

Dakako, bavili smo se i, za blagdane neizbježnim zelenim dekoracijama – borovima i božićnim zvijezdama, a vodimo vas i u svijet toplih tepiha, neobičnih kamina i bozićnog tekstila koje će rado oblačiti vaši kreveti, stolovi, stolice i sofe....

Dakle, pripremili smo vam brojna iznenađenja, i najbolji vodič za blagdansko uređenje doma, čitajte nas u utorak!

Foto: D&V

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije