ZA LJUBITELJE GADGETA

Sofisticirani high-tech sat "debeo" je samo 4 mm!

digitalni sat
Foto: twelve24clocks
1/4
25.07.2014.
u 15:00

Ovaj neobični uređaj teži nešto manje od dva kilograma, a baterija mu prosječno traje godinu dana.

Zidni sat "clockone" debeo, tj. tanak je četiri milimetra, a dugačak jedan metar i oduševit će sve ljubitelje high-tech gadgeta. Radi se o satu koji koristi visoko kontrastnu E-ink tehnologiju za prikaz vremena. Pogon mu je samo jedna baterija koju inače stavljamo ručne satove i koja u njemu potraje prosječno godinu dana.

Foto: twelve24clocks

Ovaj neobičan zidni sat teži manje od dva kilograma i radi se o električnom uređaju čiji je bazni materijal papir. Sučelje se sastoji od četiri velike digitale koje svijetle kako se vrijeme mijenja. Ovaj lagani sat također se može objesiti na zid pomoću magnetskog sistema te se sam automatski naginje da bi se poravnao s ravnom površinom ispod.

>>Ljudska koža i salo poslužili kao inspiracija za fotelje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije