MIRJANA MIKULEC

Šesta sezona emisije In dizajn počinje ove nedjelje

mikulec
Foto: RTL Televizija
19.09.2014.
u 16:00

U novoj sezoni ekipa In dizajna privremeno je dobila i novog člana tima, šarmantnu pjevačicu Danijelu Martinović

Ove jeseni, točnije 21. rujna, počinje emitiranje 6. sezone emisije In dizajn s Mirjanom Mikulec koja će se prikazivati na RTL Televiziji svake nedjelje u 10.30 sati.

U novoj sezoni moći ćete, uz zagrebačke interijere i atraktivne prostore Zagreba, vidjeti i prostore iz Splita, Pariza, Kitzbühela i mnogih drugih hrvatskih i europskih gradova. U novoj sezoni ekipa In dizajna privremeno je dobila i novog člana tima, šarmantnu pjevačicu Danijelu Martinović koja je sa stručnjacima preuredila dnevni boravak svoje prijateljice, dok je poznati modni dvojac ELFS svoje radne prostore potpuno prepustio u ruke Mirjani Mikulec. Nova sezona emisije In dizajn inspirirat će gledatelje kako preurediti dom ili izraditi zanimljiv i trendi komad namještaja. Make over rubrika i dalje čeka prijave svih zainteresiranih koji bi željeli da baš Mirjana njihov životni prostor učini toplim domom.

– Svaka nova sezona uvijek je novi izazov. Veseli me što smo uz hrvatske interijere imali prilike posjetiti i dizajnerske radove u inozemstvu. A vjerujem da će gledatelje posebno oduševiti Pariz koji uistinu, uz svoj prirodni šarm, krije i neke od najljepših svjetskih interijera – objasnila je najavljujući emisiju Mirjana Mikulec.     

Ključne riječi

Komentara 1

MT
mtintilinic
09:23 20.09.2014.

Sve pet, samo... Mirjana Mikulec možda ima ideju za emisiju, ali definitivno nije za kameru. Njezin nedostatak šarma čini je televizičnom koliko i kuhana kokošja noga. A i svi njezini interijeri izgledaju identično: iveral + Ikea + zidne naljepnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije