Promo

Savršenstvo kupaonice dolazi u tri oblika

27.02.2019.
u 11:20

Tri oblika, višestruke kombinacije i mnoštvo mogućnosti. Tako se može opisati nova kolekcija Inspira koja omogućava da stvorite kupaonicu koja zrači Vašom osobnošću

Beskrajne kombinacije, a uvijek odlični rezultati. Istaknite svoju osobnost i pretvorite kupaonicu u vlastitu oazu za opuštanje uz kolekciju Roca sanitarnog namještaja i porculana Inspira.

Tri oblika, višestruke kombinacije i mnoštvo mogućnosti. Tako se može opisati nova kolekcija Inspira koja omogućava da stvorite kupaonicu koja zrači Vašom osobnošću. Umivaonici Inspira Round, Square ili Soft kao predstavnici vrhunskog porculana i savršenih linija obogatiti će svaki dom i omogućiti Vam beskrajnu kreativnost prilikom stvaranja Vaše kupaonice iz snova.

Nove tehnologije omogućile su da Inspira umivaonici budu tanji i lakši, ali ujedno i čvršći od tradicionalnih umivaonika. Važno je istaknuti kako je Roca kreirala ovu kolekciju s najnovijim materijalima izrađenim od FINECERAMIC-a, novog visokokvalitetnog keramičkog materijala patentiranog i zaštićenog upravo od strane Roce koji je 30% lakši i 40% otporniji od konvencionalnih umivaonika.

Meke i sofisticirane linije umivaonika Inspira Round estetikom se uklapaju u svaki prostor. Ovaj umivaonik je idealno rješenje za kupaonice koje traže mirnoću i pravi su kutak za opuštanje nakon dugog dana.

Ravni i četvrtasti oblik linije Inspira Square pruža minimalistički izgled, označava čvrsti karakter te čini kupaonicu izrazito definiranim prostorom.

Inspira Soft linija se može karakterizirati kao spoj i zlatna sredina Inspire Square i Inspire Round stvarajući tako ravnotežu između oštrih i mekih linija, a ujedno i spojem različitih karaktera koji odgovaraju svakoj kupaonici.

Također, zbog svoje estetike i mogućnosti uklapanja u svaki prostor, Inspira umivaonici su idealni kao odgovor na svačije zahtjeve. Mogu se ugraditi u kupaonicu na više načina, a to su: nadgradni, ugradbeni – u ploču i umivaonik koji uključuje i ormarić za umivaonik.

Cjelokupna linija sastoji se od širokog izbora wc-a, bidea i umivaonika te kupaonskog namještaja koji dolazi u raznim bojama. Upravo je to ono što omogućuje raznolike mogućnosti prilikom kombiniranja elemenata kupaonice stvarajući najbolji omjer estetike, osobnosti i kvalitete.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije