U LESNINI

S ovim komadima postići ćete pravu zimsku idilu u domu

Lesnina
Foto: Lesnina
1/4
16.01.2015.
u 10:56

Uz samo par dekorativnih komada, poput pletenih taburea, posteljine s uzorkom i tople dekice, postići ćete nevjerojatan efekt topline

Zima ima svoje čari, posebice ako je u cijelu priču uključen snijeg. Klizanje, skijanje, šetnja zimskim krajolikom, sanjkanje i grudanje najdraže su zimske aktivnosti onih mlađih, ali i svih onih koji se u dušu još osjećaju kao djeca. Nije samo snijeg ono što nas zimi veseli, nakon aktivnosti na otvorenom rado bježimo na toplo, poseban je osjećaj zagrijati prste toplim čajem, sklupčati se pod mekanu deku i ugodno čavrljati pokraj kamina ili peći.

Lesnina uz sve važne dodatke za uživanje na zraku nudi i sitnice uz koje će opuštanje u domu biti potpuno, kao i razne sugestije za stvaranje savršenog zimskog ugođaja. Mekane i ugodne deke, dekorativni jastuci, zimske vreće za bebe, ulošci za kolica od ovčjeg krzna, prekrivači i razni detalji koji će domu dati posebnu toplinu, dio su posebne ponude u Lesnini.

Foto: Lesnina
Deka 150x200 cm, 179 kn

Za zimski ugođaj prilikom uređenja doma Lesninini dizajneri interijera sugeriraju prvenstveno drvo, jer toplinu doma teško će nadmašiti bilo koji drugi materijal. Regali, vitrine, TV elementi, stolići od masivnog i mango drveta, taburei od tikovine tek su neke od opcija.

Foto: Lesnina
Satenska posteljina 140x200 cm, 149 kn

Dekorativne tkanine toplih boja, poput žute, narančaste ili nijansi smeđe prošarane životinjskim motivima, stvorit će topao ambijent. Podne prostirke i različite vrste tepiha, zavjese, stolnjaci, kao i pleteni komadi od vune u obliku taburea i sjedećih vreća unijet će u prostor ugodnu atmosferu i vizualno će pomoći da se prostor „zagrije“.

Foto: Lesnina
Čajnik od stakla i oplemenjenog čelika 99,90 kn

Dom će dobiti dodatnu toplinu ako se unesu osobni detalji - skulpture, viseće svjetiljke, stalci za cvijeće, zidni sat, slike i ostali predmeti koji prostoru daju „točku na i“ i čine ga jedinstvenim.

Cijene izvojenih proizvoda vrijede do 19. siječnja 2015.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije