RJEŠENJE IZ NJEMAČKE

Pomično zrcalo koje sigurno neće pasti na pod

ogledalo
Foto: Promo fotografije
1/5
18.07.2014.
u 16:23

Zbog svoje zanimljive ergonomije, zrcalo "sjeda" u baš svaki ugao.

Za one koji nisu u prilici bušiti zidove kako bi postavili zrcalo ili ga nemaju već postavljenog na fronti nekog ormara, iz njemačkog dizajnerskog studija Kaschkasch Cologne stiže dobro i vrlo stabilno rješenje. Riječ je o zrcalu omeđenom okvirom od metalne cijevi koja je na vrhu trokutastog oblika tako da "sjeda"u svaki ugao među zidovima. Upravo taj dio interijera često ostane neiskorišten.

Zrcalo je dostupno s okvirima u crnoj, bijeloj i zelenoj boji.

– Naši su proizvodi ''casual'' i vrlo fini u isto vrijeme – poručili su dizajneri.

Sofisticiranost ovom zrcalo daje to što je, zbog zakrivljenog okvira na gornjem dijelu, moguće objesiti vješalicu s odjećom.

Foto: Promo fotografije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije