Promo

Rimless inovativni wc dizajn

27.02.2019.
u 11:33

Glavna odrednica ovog inovativnog dizajna je Rimless tehnologija koja dozvoljava da ispiranje cirkulira po cijelom unutarnjem promjeru wc školjke, postižući tako veću efikasnost ispiranja i spriječavanje nastanka kamenca

Uz Clean Rim duga čišćenja mogu pasti u zaborav, a jednostavan i efikasan pristup wc prostoru može pretvoriti Vašu kupaonicu u vlastiti spa kutak. Roca inovativni Rimless dizajn omogućuje Vam da postignete veću učinkovitost i higijenu u Vašem wc-u putem najnovije tehnologije.

Glavna odrednica ovog inovativnog dizajna je Rimless tehnologija koja dozvoljava da ispiranje cirkulira po cijelom unutarnjem promjeru wc školjke, postižući tako veću efikasnost ispiranja i spriječavanje nastanka kamenca. Clean Rim, odnosno rimless wc školjka nema oštre kutove, uglove i rupice za ispiranje što rezultira jednostavnijim čišćenjem i postizanjem veće razine kvalitete, nego što je to kod standardnih wc školjki.

U odnosu na konvencionalne wc školjke, Clean Rim štedi vodu više od 30%, snažno ispire wc školjku, lako se čisti i ne stvara se kamenac, a ono što je najvažnije donosi visoku razinu higijene. Sama distribucija vode prilikom ispiranja unutar wc-a je puno efikasnija jer se ispiranjem pokrije cijela unutrašnjost wc školjke.

Način rada je sljedeći, voda se ispušta iz spremnika koji se nalazi na poleđini wc školjke te zahvaljujući tome što nema vijenac, voda se distribuira uzduž cijelog gornjeg ruba i spušta se prema odvodu. Pošto se voda distribuira po cijeloj površini wc školjke, čisti prljavštinu što rezultira većom higijenom i čišćom površinom.

Prednosti su mnoge, počevši od dugotrajne i vrhunske higijene koja vodi do viška slobodnog vremena za Vas i Vašu obitelj pa sve do raznih modela i dizajna iz Roca kolekcije koje možete uklopiti u svaki prostor. Širok asortiman omogućuje Vam da stvorite idealnu kupaonicu koja kombinira estetiku prema Vašim željama zajedno s vrhunskom tehologijom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije