TO NAM TREBA

Revolucionarna šalica broji kalorije napitka koji je u njoj!

šalica kalorije
Foto: Vessyl
1/2
23.07.2014.
u 09:37

Vessyl je ime šalice koja u stijenci ima ugrađen mehanizam pomoću kojeg prikazuje kalorije, šećer, proteine te masnoću koje unosimo kroz piće.

O broju kalorija u nekom napitku uglavnom kalkuliramo ne znajući koliko ih točno unosimo ispijanjem, primjerice, kave. Iz SAD-a stiže nevjerojatno tehnološko rješenje u obliku šalice koja u svojoj stijenci ima ugrađen mehanizam i displej koji prikazuje informacije o tome što pijemo. Vessyl je ime šalice koja broji i pokazuje kalorije, šećer, proteine te masnoću koje unosimo kroz piće što joj omogućuje napredna tehnologija ugrađena u nju samu.

Foto: Vessyl

Ostale posebnosti su joj što se na unutarnju stijenku ništa ne lijepi, a zbog poklopca je nemoguće slučajno proliti sadržaj. Autori tvrde kako je idealna za ispijanje napitaka vani, bilo u automobilu, tijekom tjelovježbe na otvorenom, šetnje po gradu, no jednako korisna može biti i kod kuće, osobito za osobe koje paze na unos kalorija. Dolazi u tri boje, bijeloj, crnoj i sivoj, a u nju stane gotovo 400 ml tekućine.

Uz šalicu dolazi i bežični punjač na kojem ju je dovoljno puniti sat vremena da bi baterija trajala pet do sedam dana. Cijena šalice je 99 američkih dolara.

>>Zidni satovi dobili su svoju boju u - solariju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije